Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie incredibilă în Superliga! Jucătorii "au fost influenţaţi" de colegi să nu se mai antreneze. Conducerea anunţă: "Am reziliat deja cu 2 jucători" | EXCLUSIV

Situaţie incredibilă în Superliga! Jucătorii "au fost influenţaţi" de colegi să nu se mai antreneze. Conducerea anunţă: "Am reziliat deja cu 2 jucători" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alexandru Meszar, conducătorul UTA-ei, a oferit o reacţie, în exclusivitate pentru orangesport.ro, după ce jucătorii ”Bătrânei Doamne” au refuzat să se antreneze, înaintea partidei din deplasare cu Universitatea Craiova. Revolta jucătorilor a luat naştere ca urmare a unor restanţe salariale, iar Meszar a dezvăluit că vestiarul arădean a fost influenţat în acest demers de un grup de fotbalişti care au zilele numărate la echipă

Jucătorii cu bagajul făcut i-au convins şi pe restul să nu se antreneze. Meszar îi linişteşte pe fani. ”A fost o lipsă de comunicare”

Alexandru Meszar a declarat că nu se aştepta la o asemenea reacţie din partea jucătorilor, având în vedere că întârziele nu sunt atât de mari precum cele vehiculate iniţial. Omul care conduce din umbră destinele ”Bătrânei Doamne” i-a asigurat pe suporteri că favoriţii lor vor primi îşi vor primi salariile în cel mai scurt timp posibil şi a susţint că tărie că nu există niciun conflict între jucători şi Mircea Rednic.

După spusele lui Meszar, revolta vestiarului a luat naştere la iniţiativa unor jucători care au fost informaţi că vor pleca în iarnă de la echipă. Mai mult decât atât, acesta a susţinut că unii dintre componenţi au înţeles situaţia şi şi-au cerut deja scuze.

”Într-adevăr, avem o întârziere salarială de trei saptămâni. Nu cred că era momentul pentru această lucru şi pentru reacţia jucătorilor. Poate că este o lipsa de comunicare între conducere şi staff, repsectiv jucători. Până la urmă, au înţeles şi jucătorii că rămâne să primească bănuţii înainte să plece în vacanţă. Nu este vorba de luni de zile, ci de trei săptămâni. Mâine sau poimâine vor avea banii.

Nu îmi explic nici eu problema asta, deja au sunat să îşi ceară scuze. Avem unii jucători nemulţumiţi, care joacă mai puţin, care vor să plece acum în iarnă şi cred că ei i-au influenţat pe restul.

Jucătorii îl ascultă pe Mircea Rednic. Nici vorba de ce s-a scris. Lipsă de comunicare. Sigur, va fi numărul mai mare de plecări decât de sosiri. Am reziliat deja contractele cu doi jucători, urmează alţii. De venit, vor veni trei.

(n.r. Sunteţi mulţumit de parcursul echipei cu Mircea Rednic pe bancă?) Având în vedere că s-a făcut restructurare de lot masivă, având în vedere că de şase meciuri nu am jcuat pe teren propriu şi totuşi suntem la 6 puncte de play-off, mă gândesc că fim măcar aproape de play-off. Nu am pierdut cu FCSB, Rapid şi CFR. Cu adversarii buni am făcut meciuri bune. Nu ne ridicăm la nivelul nostru cu adversarii mai slabi cotaţi”, a spus Alexandru Meszar, în exclusivitate pentru orangesport.ro.

În acest moment, UTA se află pe locul 14 în Superligă, cu 23 de puncte după 20 de jocuri. Gruparea arădeană oficializat în urmă cu câteva zile despărţirea de Aleksandar Vucenovic, austriacul fiind primul dintre care au părăsit clubul în această iarnă.

Afla mai multe despre: superligăutaalexandru meszarrareş popmircea rednic 

viewscnt
Articole similare