Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ironizat jucătorul dorit de Dan Şucu la Rapid: ”Îi las pe ei să îl ia”

Gigi Becali a ironizat jucătorul dorit de Dan Şucu la Rapid: ”Îi las pe ei să îl ia”

Superliga

Comentarii

Rapid şi CFR Cluj au făcut noi paşi greşiţi în lupta pentru titlu, iar Gigi Becali nu a ratat şansa de a-şi ironiza concurenţa. Patronul de la FCSB a declarat că şi-a pierdut interesul pentru Ermal Krasniqi, după prestaţia atacantului kosovar din meciul cu Sepsi.

Krasniqi are uşa închisă la FCSB. Gigi Becali: ”E un fel de Rotariu. Îl las pe Şucu să îl ia”

Jucătorul transferat de CFR Cluj de la KF Ballkani are un sezon moodest în tricoul fostei campioane. În 11 meciuri, Krasniqi nu a marcat niciun gol şi a livrat doar o pasă decisivă în Superligă. Deşi a fost integralist în partida pierdută de ”feroviari” la Sfântu Gheorghe, kosovarul a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

”A, lasă să îl ia Rapidul atuncea. Nu mai, îl las… Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite pe ăsta îl las pe ei să-l ia. Sunt băiat bun. Nu mi-a plăcut de el aseară deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

În vârstă de 25 de ani, Ermal Krasniqi este cotat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Dan Şucu nu s-a ferit. ”Îi vreau pe Băluţă şi Krasniqi”

”Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluţă de la Farul. Un jucător cu un potenţial uriaş, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebaţi de sume, nu mă întrebaţi de negocieri, ştiţi că îmi place să vorbesc cât mai puţin. Ne interesează Krasniqi şi Băluţă, nu înseamnă însă automat că aceştia vor veni la Rapid. 

Există un întreg proces de negociere cu cluburile şi jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

Vrem foarte mult să ajutăm şi echipa naţională, vrem foarte mult jucători care să fie şi eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa naţională cu fotbalişti importanţi, care să pună umărul pentru o performnaţă la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potenţial…”, a declarat Dan Şucu, în urmă cu o zi, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujkrasniqirapid 

viewscnt
Articole similare