Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT! MM, în direct: "Gigi nu vrea ca el să mai facă parte din lot". Fotbalistul mai avea contract cu FCSB până în vară

OUT! MM, în direct: "Gigi nu vrea ca el să mai facă parte din lot". Fotbalistul mai avea contract cu FCSB până în vară

Superliga

Comentarii

Dorin Rotariu are zilele numărate la FCSB. Fostul atacant lateral al lui Dinamo a fost adus la FCSB cu surle şi trâmbiţe în această vară, după despărţirea de Ludogorets Razgrad, însă a intrat repede în disgraţia patronului, care îl vrea plecat încă din această iarnă.

Rotariu pleacă de la FCSB, însă poate rămâne în Superligă. ”E dorit de două echipe”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali şi-ar dori să scape de Dorin Rotariu încă din această iarnă, însă acest lucru este puţin probabil, din cauza faptului că jucătorul are contract până în vara anului viitor.

Mai mult decât atât, oficialul FCSB a dat de înţeles că, nepotul lui Iosif Rotariu a fost tras pe linia moartă şi implicit nu va mai fi prinde lotul echipei bucureştene, chiar dacă decide să nu se transfere în perioada de mercato.

Astfel, jucătorul de 28 de ani fie îşi va găsi o nouă echipă, fie va sta în tribună la meciurile FCSB.

”La Rotariu, am văzut că există interes din partea celor de la Hermannstadt şi Sepsi. Nu avem cum să-i reziliem contractul. E sub contract. Dacă el vrea să plece... Are contract până în vară.

Gigi nu mai vrea ca Rotariu să mai facă parte din lot în partea a doua a sezonului”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sepsi nu i-ar spune ”nu” lui Rotariu. ”Are o poartă deschisă la noi”

Salariul mare (20.000 de euro pe lună) şi prestaţiile sub aşteptări l-au convins pe Gigi Becali să renunţe la Rotariu, însă fostul dinamovist ar putea rămâne în Superligă. Laszlo Dioszegi, finanţatorul formaţiei covăsnene, a declarat pentru Orangesport.ro că l-a ofertat pe Rotariu în vară, însă propunerea din partea FCSB a fost mult mai generoasă.

Cu toate acestea, Dioszegi a dat de înţeles că Sepsi îl aşteaptă pe Dorin cu braţele deschise.

"Pe Dorin Rotariu l-am vrut în vară, dar noi nu putem concura cu FCSB, după care a plecat la FCSB, iar la noi a fost doar o discuţie atunci. Fiecare jucător are o poartă deschisă la Sepsi, dacă vrea antrenorul", a spus acţionarul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro. 

  • În vârstă de 27 de ani, Dorin Rotariu nu a reuşit să marcheze niciun gol şi nu a livrat nicio pasă decisivă în şapte meciuri în tricoul FCSB-ului. Jucătorul crescut de Poli TImişoara este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: gigi becalidorin rotariuplecare dorin rotariu fcsbmm stoicamihai stoicatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare