Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iosif Rotariu, reacţie nefirească după ce Gigi Becali i-a făcut praf nepotul! Ce a mai putut spune | EXCLUSIV

Iosif Rotariu, reacţie nefirească după ce Gigi Becali i-a făcut praf nepotul! Ce a mai putut spune | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul jucător al Stelei Bucureşti şi al naţionalei României, Iosif Rotariu, a putut rosti doar câteva cuvinte, după declaraţia lui Gigi Becali, care l-a vizat pe Dorin Rotariu. Fotbalistul de la FCSB l-a dezamăgit pe afacerist cu prestaţiile din atacul echipei bucureştene.

Mâhnit, Iosif Rotariu a putut rosti doar câteva cuvinte după ce Gigi Becali l-a criticat pe Dorin Rotariu

La 28 de ani, Dorin Rotariu a revenit în România şi a îmbrăcat tricoul FCSB-ului. Fără mari realizări până în acest moment, după 311 minute în care n-a marcat şi n-a pasat decisiv, atacantul lateral a fost criticat public din nou de Gigi Becali. 

De această dată, finanţatorul FCSB  a avut cea mai dură reacţie la adresa fostului jucător al naţionalei, s-a numit idiot că i-a acordat un salariu de 20.000 de euro şi a spus că l-a transferat pe fotbalist de "pe coclauri". La câteva ore de la declaraţie, Iosif Rotariu a fost întrebat despre aceasta, însă situaţia sensibilă l-a făcut să ofere o reacţie scurtă. 

"Prefer să nu comentez acest subiect, se spun multe în România şi nu vreau să comentez", a declarat mâhnit Iosif Rotariu, pentru Orangesport.ro. 

De altfel, Iosif Rotariu a fost cel care a insistat ca Dorin Rotariu să fie transferat la FCSB, iar în acest sens s-a dus la palatul lui Gigi Becali. Acum, Gigi Becali vrea să-l cedeze pe Dorin Rotariu la Hermannstadt

Într-o altă declaraţie pentru Orangesport.ro, Iosif Rotariu se întreba retoric dacă nepotul său a uitat fotbalul la 28 de ani

Gigi Becali şi-a turnat cenuşă în cap pentru că l-a transferat pe Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu ar putea să-şi păstreze locul, totuşi, dacă îl va convinge pe Gigi Becali în ultimele două etape din acest an. Până atunci, finanţatorul FCSB a spus clar că este dezamăgit de decizia pe care a luat-o, atunci când l-a adus pe fostul dinamovist la echipa de pe primul loc în Superliga. 

"Când eşti idiot, trebuie să plăteşti. Cum să dai 20.000 de euro? El se antrena pe coclauri. Cum să îi da 20.000 de euro? Idiot. Şi lui Ganea tot la fel. Ăia ar trebui să dea ei 5.000 de euro ca să joace... 

Rotariu se duce şi se ascunde după adversar. Ganea nu se ascunde, dar parca nu mai ştie aşa bine fotbalul. Nu mai are vigoare. Poate de la COVID, poate a făcut vaccin... Că pe unii îi afectează, le ia puterea Omul din greşeli trebuie să înveţe. Eu gata! Să nu mai creadă lumea că-l păcăleşte pe Becali cu ciorbe reîncălzite!", a declarat Gigi Becali, a doua zi după CFR Cluj - FCSB 1-1, în Superliga. 

 

Afla mai multe despre: iosif rotariudorin rotariudorin rotariu fcsbgigi becali dorin rotariu 

viewscnt
Articole similare