Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am simţit ca la Bistriţa în 1993!". Mihai Stoica a reacţionat dur după faza care a aruncat în aer derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-1

"M-am simţit ca la Bistriţa în 1993!". Mihai Stoica a reacţionat dur după faza care a aruncat în aer derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-1

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a reacţionat după arbitrajul contorversat din CFR Cluj - FCSB 1-1, derby-ul etapei din Superligă. Printr-o postare pe pagina de Facebook, MM a tras o concluzie dură vis a vis de cele întâmplate.

În opinia sa, MM consideră că FCSB a fost nedreptăţită de arbitrajul lui Sebastian Colţescu, care a anulat un gol frumos marcat de Florinel Coman în minutul 51 pentru o intervenţie a lui Valentin Creţu la Philip Otele, pe care în primă fază n-a considerat-o neregulamentară.

Mihai Stoica, reacţie dură după faza controversată cu Sebastian Colţescu în prim-plan la derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-1

Oficialul FCSB a spus că, duminică seara la Cluj-Napoca, s-a simţit "ca la Bistriţa prin 1993", aluzie la meciurile aranjate din perioada Cooperativei în fotbalul românesc. Dar n-a fost singura remarcă pe care a făcut-o Mihai Stoica, pe Facebook, în legătură cu meciul.

"Până n-am revăzut meciul, citind şi ascultând ceea ce s-a scris/spus, am crezut că nu mai am discernământ. Mă bătea gândul să-mi fac o programare la psihiatru. Sau să rog pe cineva să mă ajute dacă nu pot eu.

Aseară m-am simţit ca la Bistriţa prin 1993. Dar cu transmisie live în prime-time. Şi VAR", a scris Mihai Stoica, pe pagina de Facebook.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superliga României, după golurile marcate de Panagiotis Tachtsidis şi Darius Olaru. În urma rezultatului, FCSB îşi menţine fotoliul de lider şi distanţă de cinci puncte faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj, aflată pe poziţia secundă.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare