Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit adevărata sumă pe care FCSB o plăteşte pentru Baba Alhassan: "Nu e adevărat"

Gigi Becali a dezvăluit adevărata sumă pe care FCSB o plăteşte pentru Baba Alhassan: "Nu e adevărat"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit suma reală pe care FCSB o va plăti pentru transferul lui Baba Alhassan (23 de ani), mijlocaşul pe care îl va achiziţiona de la Hermannstadt. Omul de afaceri din Pipera a vorbit despre mutarea pregătită pe axa Sibiu - Bucureşti.

După ce a anunţat că s-a înţeles cu Poli Iaşi pentru brazilianul Luis Phelipe (22 de ani), FCSB s-a mişcat repede şi a obţinut acordul lui Hermannstadt pentru Baba Alhassan. Gigi Becali a dezvăluit şi suma pe care o va scoate din conturile clubului pentru ghanez.

Gigi Becali a "dat din casă". Cât plăteşte FCSB pentru transferul lui Baba Alhassan

Pentru transferul lui Baba Alhassan de la Hermannstadt la FCSB s-au vehiculat mai multe sume importante de bani pentru nivelul Superligii. Gigi Becali a făcut lumină şi a spus exact cât va plăti FCSB pentru semnătura ghanezului care a impresionat la Hermannstadt.

FCSB a învins Rapidul în cursa pentru transferul lui Baba Alhassan, iar Gigi Becali a dezvăluit că a plătit 600.000 de euro pentru transferul mijlocaşului. Asta deşi, în primă fază, n-a vrut să spună cu exactitate suma cu care i-a convins pe omologii de la Hermannstadt să spună "da" transferului.

”Nu a semnat jucătorul. Noi ne-am înţeles. Nu mai ţin minte cât am dat. (n.r. 700.000 de euro?) Nu e adevărat. Scade 100.000 de euro”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik. Baba Alhassan a jucat 19 meciuri (1269 de minute) în toate competiţiile sezonului la Hermannstadt, timp în care a marcat de două ori.

Tot 600.000 de euro a plătit FCSB şi pentru aducerea lui Siyabonga Ngezana (26 de ani), pe care l-a luat de la Kaizer Chiefs, din Africa de Sud.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Baba Alhassan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer baba alhassangigi becalitransferbaba alhassanbaba alhassan suma transfer fcsbfcsb transfer alhassan 

viewscnt
Articole similare