Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Alex Măţan după ce a luat titlul în MLS: ”Am arătat formidabil, aproape invincibili”. Marele său regret: ”A lipsit foarte puţin să-l întâlnesc”

Prima reacţie a lui Alex Măţan după ce a luat titlul în MLS: ”Am arătat formidabil, aproape invincibili”. Marele său regret: ”A lipsit foarte puţin să-l întâlnesc”

Stranieri

Comentarii

Alex Măţan (24 de ani) a devenit campion în MLS alături de Columbus Crew şi a povestit cum a trăit această performanţă uriaşă în State.

Columbus Crew, echipa la care este legitimat şi românul Alex Măţan, a devenit campioană în Major League Soccer (MLS), după ce a câştigat finala contra campioanei din sezonul precedent, Los Angeles FC, scor 2-1.

Astfel, Alex Măţan şi-a trecut în palmares şi primul titlu de campion în străinătate, după cel luat în România, cu Viitorul Constanţa, în 2017.

Iar mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a oferit prima reacţie după performanţa uriaşă reuşită în Statele Unite cu Columbus Crew.

”Am simţit încă din timpul sezonului că avem forţa să luăm titlul. Chiar dacă nu am fost extraordinari în deplasare, acasă am arătat formidabil, aproape invincibili, o singură înfrângere, cu Inter Miami. Ne felicitau adversarii după meciuri şi ne spuneau că merităm să fim campioni.

Echipa a trecut printr-un upgrade semnificativ faţă de sezonul anterior. Am jucat foarte ofensiv şi am arătat bine. Cred că am făcut alegerea corectă când am venit în MLS şi aş fi spus asta chiar dacă nu luam titlul”, a declarat Măţan, conform Fanatik.

Fotbalistul lui Columbus Crew are un singur regret după ce a cucerit titlul în MLS: faptul că nu a jucat contra lui Messi în acest sezon, dar speră să reuşească în stagiunea următoare.

”Nu e timpul pierdut. Poate sezonul viitor se va întâmpla”

”La primul meci cu ei nici nu era în discuţie sosirea lui în SUA, dar la al doilea a avut prezentarea exact după partida cu noi.

A lipsit foarte puţin să-l întâlnesc pe gazon, dar nu e timpul pierdut. Poate sezonul viitor se va întâmpla această confruntare, pe care mi-o doresc mult”, a concluzionat jucătorul român.

După finala pierdută în faţa lui Columbus Crew şi Alex Măţan, Giorgio Chiellini a anunţat că se gândeşte la retragerea din cariera de fotbalist.

Afla mai multe despre: alex matancolumbus crewstranierimls 

viewscnt
Articole similare