Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu, la Farul? Renegat de Becali, familia fotbalistului a intervenit: "La 28 de ani nu mai ştie fotbal?" | EXCLUSIV

Dorin Rotariu, la Farul? Renegat de Becali, familia fotbalistului a intervenit: "La 28 de ani nu mai ştie fotbal?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunţ îngrijorător pentru Dorin Rotariu, despre care a spus că l-ar putea lăsa liber, după plata compensaţiilor. Iosif Rotariu a comentat situaţia nepotului său şi a fost întrebat dacă Farul ar fi o variantă, în condiţiile în care era o soluţie pe placul său, înainte de a semna cu FCSB.

Iosif Rotariu, nemulţumit şi el pentru ce a arătat Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu (28 de ani) nu are nici măcar o lună de când a fost transferat la FCSB, însă doar după patru meciuri l-a determinat pe finanţatorul echipei să fie dezamăgit că l-a adus. 

A doua zi după prestaţia atacantului în FCSB - Rapid 1-2, în Superliga, Gigi Becali a spus că e dispus să se despartă de Dorin Rotariu, cu plata integrală a salariilor până în vara anului următor. 

Prestaţiile fostului tricolor au fost comentate şi de unchiul său, Iosif Rotariu. 

"Eu zic că FCSB a câştigat repriza a doua cu 1-0, în prima repriză au pierdut cu 2-0, ca rezultat. Ca realizări, (n.r. - Dorin Rotariu) nu a avut decât... A fost implicat la faza cu offside-ul, când s-a anulat golul. A jucat destul de slab, vreau să fiu obiectiv, dar nu doar el. 

E clar că evoluţia lui n-a fost la nivelul aşteptărilor, nici din partea mea, nici din partea domnului Becali. Probabil mai are nevoie de timp", a declarat Iosif Rotariu, pentru Orangesport.ro. 

Iosif Rotariu şi-ar fi dorit ca Dorin Rotariu să ajungă la Farul, înainte să semneze cu FCSB

În septembrie, Iosif Rotariu dezvăluia că lui Dorin Rotariu i-ar sta bine la Farul: "Antrenamentele sunt super profesioniste, ar avea numai de câştigat", spunea fostul fotbalist, pentru Orangesport.ro. 

Acum, după criticile lui Gigi Becali şi perioada scurtă de la FCSB, Iosif Rotariu a fost întrebat dacă şi-ar mai dori să-l vadă pe nepotul său în echipa lui Gică Hagi, însă n-a dorit să dea un verdict şi s-a rezumat la a spune că atacantul are nevoie de acomodare la FCSB. 

"(n.r. - după declaraţiile lui Gigi Becali, Farul ar putea fi o variantă?) Momentan, nu ştiu, nu am discutat. Nici nu ştiu care e problema. O si vin duminica viitoare la meci (n.r. - cu FC U Craiova 1948), în Bucureşti, dar nu ştiu. E venită prea din scurt, a avut foarte puţine meciuri, puţin timp de acomodare, după o inactivitate, o lipsă de meciuri oficiale. 

Nu ştiu dacă se pot trage concluzii după o perioadă atât de scurtă. Nu m-am gândit la nimic, el trebuie să se gândească la ce doreşte. El doar se sfătuieşte cu mine, că nu joc eu, joacă el, eu doar îl sfătuiesc dacă e bine sau nu e bine. 

Nu ştiu dacă ar putea pleca acum şi nu cred. Cred că a fost o decizie a rezultatului nefavorabil, o frustrare, iar la cald nu poţi lua decizii radicale. 

Dorin are calităţi, are doar 28 de ani şi nu cred că a pierdut fotbalul la 28 de ani. La 19 ani era unul dintre cei mai buni jucători tineri din Europa şi la 28 nu mai ştie fotbal? E doar perioada de reacomodare cu fotbalul românesc, n-a avut nici meciuri oficiale", a mai spus Iosif Rotariu, pentru Orange Sport. 

În iarnă, Farul se va despărţi de Adrian Mazilu, care va face parte din lotul lui Brighton, iar postul de atacant lateral dreapta ar fi disputat de Narek Grigoryan şi Iustin Doicaru, în echipa lui Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: dorin rotariuiosif rotariugigi becalidorin rotariu fcsbdorin rotariu farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare