Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asaltat" cu oferte, Dorin Rotariu a ales! Unde vrea să se transfere, după mai multe propuneri | EXCLUSIV

"Asaltat" cu oferte, Dorin Rotariu a ales! Unde vrea să se transfere, după mai multe propuneri | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Liber de contract după ce s-a despărţit de bulgarii de la Ludogoreţ, Dorin Rotariu (28 de ani) nu duce lipsă de oferte. Fotbalistul crescut de Dinamo şi vândut în Belgia pentru o sumă mare de bani are pe masă oferte din străinătate şi din România, dar înclină mai mult spre echipe din afara României.

Dorin Rotariu îşi caută echipă, după ce bulgarii de la Ludogoreţ au renunţat la serviciile sale, dar are de unde alege. Jucătorul este căutat de echipe din România, dar şi din străinătate, iar viitoarea sa destinaţie va fi alesă în scurt timp, după ce a rămas fără angajament.

Iosif Rotariu dezvăluie: Dorin Rotariu îşi doreşte să evoluează din nou în străinătate

Rotariu înclină mai mult spre ofertele din străinătate, deşi cluburi din România îl au pe listă, de asemenea. Într-un interviu acordat pentru orangesport.ro, Iosif Rotariu (61 de ani) a dezvăluit că există mai multe oferte pentru fotbalistul cu un gol în tricoul naţionalei României.

Se pare că Dorin Rotariu înclină mai multe spre a alege o nouă experienţă în străinătate, în ciuda contactelor din România. "El e liber de contract, se antrenează cu Poli (n.r. - Timişoara) , are oferte, propuneri. Nu ştiu ce hotărăşte el. El are o experienţă destul de mare în străinătate, cred că asta îl determină să vrea să meargă din nou în străinătate. Trebuia să meargă cât mai repede.

Nu ştiu, sunt persoane care s-au interesat. Are din mai multe ţări, nu am întrebat echipa", a spus Iosif Rotariu pentru orangesport.ro.

Fostul fotbalist al Stelei Bucureşti s-ar bucura să-l vadă pe Dorin Rotariu jucând pentru Farul, echipa lui Gică Hagi: "(n.r. - Unde v-ar plăcea să îl vedeţi jucând?) La Farul. Antrenamentele sunt super profesioniste, ar avea numai de câştigat", a mai declarat Iosif Rotariu.

Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Atromitos şi Ludogoreţ sunt echipele străine pentru care a jucat Dorin Rotariu.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dorin Rotariu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dorin rotariu ofertedorin rotariu transferdorin rotariutransfer dorin rotariudorin rotariu oferte transfer 

viewscnt
Articole similare