Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a dat răspunsul

Revine Dorin Rotariu la Dinamo? Ovidiu Burcă a dat răspunsul

Dinamo București

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) este liber de contract după despărţirea de formaţia bulgară, Ludogorets.

Fotbalistul de 28 de ani, trecut prin carieră la cluburi precum: Dinamo, Club Brugge, Ludogorets, Astana, Atromitos, Poli Timişoara, Mouscron şi AZ Alkmaar este liber de contract.

Mircea Rednic a recunoscut dorinţa de a-l aduce pe Rotariu la UTA, dar această mutare a stagnat. Dorin Rotariu se antrenează în prezent alături de Politechnica Timişoara, club la care şi-a început cariera de fotbalist.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a fost întrebat la o conferinţă de presă care a avut loc joi dacă Dorin Rotariu reprezintă o variantă pentru echipa sa, iar tânărul tehnician a oferit un răspuns clar.

"Prea târziu" a apărut această variantă pentru "câinii roşii", afirmă Ovidiu Burcă, technicianul consideră că există deja soluţii pe acelaşi post, iar bugetul nu le-ar permite să-l integreze şi pe Rotariu în planurile echipei.

„Ştiţi foarte bine, avem nişte limitări. Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget.

Facem lucrurile destul de devreme. E un jucător interesant, un jucător bun pentru campionatul României. 

Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în nişte medii foarte bune. Nu contează ce mi-aş dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm. Vom vedea, nu ştiu! 

Suntem cumva descoperiţi pe o singură poziţie, acolo mai cautăm să avem o dublură. Cred că nu e un secret, pe postul de fundaş stânga”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă.

La prima sa experienţă la Dinamo, între 2013 şi 2017, Rotariu a bifat 142 de partide în care a înscris de 30 de ori şi a oferit 21 de pase decisive.

2.200.000 milioane de euro primea Dinamo de la Club Brugge, în anul 2017, în schimbul atacantului.

Afla mai multe despre: dinamodorin rotariuovidiu burca 

viewscnt
Articole similare