Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nick Kyrgios o desfiinţează pe Simona Halep:„Dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”

Nick Kyrgios o desfiinţează pe Simona Halep:„Dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”

Tenis

Comentarii

Nick Kyrgios, rebelul tenismen australian, şi-a expus şi el părerea în ceea ce priveşte suspendarea Simonei Halep.

Nick Kyrgios o desfiinţează pe Simona Halep:„Dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”

Kyrgios a criticat-o în termeni duri pe sportiva noastră şi a făcut o precizare interesantă. Sportivul este convins că ar fi reuşit să câştige numeroase titluri majore dacă ar fi luat aceeaşi substanţă pentru care Halep a fost suspendată.

„Eu mă descurc cu banane şi cu suc în meciuri de 5 seturi, iar recordurile mele vorbesc de la sine. Poate că jucătorii ar trebui să nu mai ia tot felul de mizerii. Uită-te în oglindă la finalul zilei şi fă ceea ce trebuie!

De ce credeţi că a fost suspendată 4 ani Simona? Sunt sigur că dacă mă dopam şi eu, aveam 5 Grand Slam-uri până acum!”, a scris Nick Kyrgios pe Twitter.

Fanii au reacţionat imediat şi l-au luat la rost pe Kyrgios: „Eşti un idiot! Simona Halep nu a luat acea substanţă intenţionat!”, „Ce recorduri ai stabilit tu?”, au fost doar câteva dintre replicile pe care le-a primit Kyrgios.

 

Gigi Becali, mesaj pentru Simona Halep: „Vezi-ţi de familia ta, că ai câştigat deja milioane de euro!”

Gigi Becali a ţinut să-i transmită şi el un mesaj Simonei Halep după verdictul dur pe care l-a primit în cazul dopingului.

„Ce a păţit Halep? Halep, la revedere! A făcut femeia 30-40 de milioane de euro, la revedere, ce mare lucru? Ce a păţit, a păţit.

E adevărat că o doare, zice ea, dar eu o îndrum: ‘Ai făcut bani? Vezi-ţi de familia ta şi lasă-i încolo!’. Ţine minte ce spun. Eu vă spun tot timpul banul, banul, banul şi iar banul. Pleacă pe uşa din dos? Pleacă milionară din tenis, ce uşă din jos? Ce contează aia?

De-aia nu mai pot eu de ştampila aia (n.r. de dopată). Dacă eu am conştiinţa curată, că eu nu am făcut nimic. Mi-au dat doctorii nu ştiu ce aliment sau medicament care avea substanţa aia, ce vină am eu, ce dopată?S-a drogat? A avut o substanţă interzisă, a luat un aliment care avea substanţa asta, pe care i-a dat-o doctorul fără nicio vină a ei. Ce conştiinţă? Are 30, 40 de milioane de euro. A investit şi bine am înţeles, la revedere!

Ce mai are nevoie acum Simona? Mai juca încă doi ani, dar când ai fost locul unu, doi nu îţi mai convine să fii pe locul 15, 30. Nu mai avea haz. Nu ştiu regulamentul. Nu mă întreba ce nu ştiu.Eu nu sunt ăla dobitoc să vorbesc ce nu mă pricep. Eu ce mă pricep, zic. La tenis nu mă pricep, la substanţe nu mă pricep.

Eu mă pricep la viaţă. Simona a făcut 30, 40 de milioane, la revedere, să fiţi sănătoşi, să îşi vadă de familia ei. Banii contează, nu tenisul”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: simona halepnick kyrgiossuspendare 

viewscnt
Articole similare