Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, uimit de un fotbalist de la naţională: "De mult am vrut să îl iau"

Gigi Becali, uimit de un fotbalist de la naţională: "De mult am vrut să îl iau"

Echipa națională

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a rămas plăcut surprins de un jucător al naţionalei după meciul România - Kosovo.

Este vorba de fundaşul dreapta, Andrei Raţiu (25 de ani), jucătorul celor de la Rayo Vallecano. Folosit în meciul cu Kosovo după accidentarea lui Cristi Manea din partida cu Israel.

"De mult am vrut să îl iau. Îmi place mult de el. Driblează, intră în atac, face, drege! Are o calitate foarte mare. Dintotdeauna mi-a plăcut de el.

E un fundaş dreapta care îmi place. Urcă, driblează, se bate, e bătăios”, a fost părerea lui Gigi Becali, conform Fanatik.

Fotbalistul care şi-a făcut junioratul la Villareal, în Spania, a debutat ca profesionist la echipa secundă a "Submarinului galben".

A semnat cu un club din La Liga în această vară

Raţiu a ajuns la Huesca în 2021, echipă la care a avut prestaţii solide, în Segunda Division, care i-au adus transferul la Rayo Vallecano, echipă din La Liga.

72 de meciuri a jucat Andrei Raţiu în tricoul lui Huesca. 500.000 de euro a fost suma plătită de Rayo celor de la Huesca. 50% este procentul dintr-o viitoare sumă de transfer, păstrat de Villareal.

1.5 milioane de euro este cota lui Andrei Raţiu pe site-ul Transfermarkt.

La naţionala a bifat selecţia cu numărul 12 în partida cu Kosovo, în cele 12 meciuri a marcat un gol, împotriva naţionalei din Bosnia şi Herţegovina.

De la transferul la Rayo, fundaşul dreapta român înca nu a apucat să debuteze pentru madrileni.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei ratiuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare