Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, în criză de variante! Meciul cu Farul se poate disputa în afara Bucureştiului

Dinamo, în criză de variante! Meciul cu Farul se poate disputa în afara Bucureştiului

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti va disputa vineri, 22 septembrie, un meci "acasă" în etapa a zecea din Superliga, o partidă cu Farul Constanţa, dar variantele pentru stadionul pe care se va disputa meciul se împuţinează pe zi ce trece.

"Câinii roşii" nu vor putea juca meciul cu Farul pe Naţional Arena, stadionul de peste 50 de mii de locuri fiind ocupat de un festival în acea perioadă.

Pe stadionul "Arcul de Triumf", stadion pe care Dinamo şi-a disputat până acum, în acest sezon, meciurile de acasă nu reprezintă o variantă. Tot în acea perioadă se vor efectua lucrări la gazon.

Conform Prosport, o variantă înafara capitalei, evidenţiată de Dinamo a fost stadionul din Târgovişte, dar aceştia au fost refuzaţi.

Motivul este meciul pe care Chindia Târgovişte, clubul din Liga 2, îl va disputa la doar câteva ore distanţă de partida lui Dinamo, cu Farul, programată vineri, 22 septembrie.

Chindia o întalneşte pe CSC Dumbrăviţa sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11.

Dinamo speră la "Arcul de Triumf"

Dinamoviştii speră încă la finalizarea lucrărilor la gazonul de pe "Arcul de Triumf" înaintea partidei cu Farul. În cazul în care nu se vor termina respectivele lucrări, Dinamo va lua în calcul Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

"Nu putem să jucăm meciul cu Farul acolo (n.r. – pe Arena Naţională). Prima opţiune e Târgovişte, nu ştiu dacă mai există alte opţiuni.

E aproape de Bucureşti, există o comunitate foarte mare de dinamovişti acolo. Am fost plăcut surprins să-i vedem alături de noi.

S-ar putea ca pentru meciul cu Farul să apelăm totuşi la «Arcul de Triumf», pentru că şi lor le place gazonul bun. S-au făcut nişte lucrări de mentenanţă acolo, iarba are nevoie de un ciclu de germinare, nu se rezolvă peste noapte problema.

Au fost căldurile sufocante pentru gazon, e dificil să-l păstrezi. Şi la Săftica trebuie să luăm măsuri din această cauză", a transmis Ovidiu Burcă, într-o intervenţie la Radio Dinamo.

 

 

Afla mai multe despre: dinamofarulchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare