Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul remarcat de PSG şi Manchester United după victoria cu Kosovo: „Nu ştiam că există aşa ceva în România! E el şi restul”

Jucătorul remarcat de PSG şi Manchester United după victoria cu Kosovo: „Nu ştiam că există aşa ceva în România! E el şi restul”

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin, stopper-ul echipei naţionale, a fost remarcat de scouterii lui PSG şi Manchester United în timpul meciului cu Kosovo.

Jucătorul remarcat de PSG şi Manchester United după victoria cu Kosovo: „Nu ştiam că există aşa ceva în România! E el şi restul”

Cunoscutul impresar sârb Zvonko Milojkovic, care i-a adus în Liga 1 pe Vladimir Bozovic, Vojislav Vranjkovic, Bogdan Planic, Stoian Vranjes şi Novak Martinovic, a urmărit duelul dintre România şi Kosovo alături de scouteri de la PSG şi Manchester United. Milojkovic crede că Drăguşin este singurul fotbalist român de mare valoare.

„Cred că victoria României e normală, mai ales că Kosovo l-a avut eliminat pe Muriqi. Era normal să câştigaţi. Problema naţionalei României, din punctul meu de vedere, e că aveţi un singur jucător adevărat. E el şi restul. Şi jucătorul ăsta de clasă e Drăguşin. E un jucător de top, părerea mea.

Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia avem scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United şi unul de la PSG. Au fost şocaţi când l-au văzut pe Drăguşin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu şi mi-au zis că nu mă intereseză pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu ştiau că există aşa ceva în România. 

Radu Drăguşin, viitorul echipei naţionale

El e tipul de jucător sârb - înalt, forţos, agresiv - de obicei fotbaliştii români sunt de un alt profil. Băiatul ăsta, pentru mine, din România, la momentul ăsta, e numărul unu. El e numărul unu şi apoi vin restul. Are toate calităţile şi are doar 21 de ani. E un jucător incredibil şi, spun eu, în mercato din ianuarie, maxim iunie, va ajunge la o echipă de top din Europa.

Sunt convins 100% de asta şi cred că o să fie şi un preţ mare de tot. Dacă aveam un aşa jucător în Serbia, costa minim 20-30 de milioane şi se vindea în câteva secunde. 

Are toate calităţile necesare pentru un stoper: viteză, forţă, înălţime, musculatură, agresivitate, mentalitate, calm, stă bine tactic. Asta se vede cu ochiul liber şi nu ştiu cum experţii români nu văd asta, chiar l-au atacat. Experţi de doi lei aveţi acolo, pe cuvântul meu! Poate să se supere cine vrea, dar nu mă interesează.

Poate e invidia, poate e altceva, nu ştiu. Un jucător de top se vede după două minute. Pentru mine, rezultatul nu are importanţă. Sigur, nu e tenis, ca să joci singur, sunt 11 jucători pe teren, dar când cineva e bun îţi sare imediat în ochi", a declarat Milojkovic, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusinechipa nationalapsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare