Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, în vizorul unui club important din Europa

Elias Charalambous, în vizorul unui club important din Europa

Fotbal

Comentarii

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB este urmărit în această perioadă de şefii echipei Olympique Lyon, după despărţirea acestora de Laurent Blanc.

Cipriotul, ajuns pe banca celor de la FCSB în martie 2023, este pe lista clubului francez Olympique Lyon.

Conform publicaţiei Footmercato, Elias Charalambous se află pe lista lui Lyon, după un start convingător de sezon pe banca celor de la FCSB. 

În acest sezon, pe banca celor de la FCSB, Elias Charalambous a adunat, în toate competiţiile opt victorii, a pierdut două meciuri şi a remizat într-o singură partidă.

Restul variantelor explorate de Lyon în această perioadă

O variantă mai probabilă pentru locul de pe banca echipei care a încheiat sezonul precedent de Ligue 1 pe locul şapte este italianul Fabio Grosso.

Câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Italiei în 2006, Grosso a jucat la Olympique Lyon între 2007 şi 2009.

Un alt antrenor italian, de pe lista clubului francez este Gennaro Gattuso, câştigător, alături de Fabio Grosso al Cupei Mondiale din Germania, în 2006.

Lyon, clubul care a încheiat sezonul trecut de Ligue 1 pe locul şapte s-a despărţit de Laurent Blanc după un start dezastruos de sezon.

Olympique Lyon a adunat un singur punct în acest început de sezon, egalul cu Nice, din deplasare terminat cu scorul 0-0.

Echipa din estul Franţei suferă în acest debut de campionat, înfrângeri la scor cu Paris Saint-Germain şi Montpellier, ambele acasă, au decis soarta antrenorului francez, Laurent Blanc, care a fost demis în decursul zilei de luni. 

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul şapte şi a ajuns în semifinalele Cupei Franţei.

Astfel, echipa din estul Franţei nu a prins un loc în competiţiile europene, obiectiv propus de conducerea echipei în ultimele sezoane.

Afla mai multe despre: elias charalambouslyonfcsb 

viewscnt
Articole similare