Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, răspuns ferm pentru Ianis Hagi: "Probabil a înţeles greşit"

Mihai Stoichiţă, răspuns ferm pentru Ianis Hagi: "Probabil a înţeles greşit"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă (69 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a răspuns declaraţiilor făcute de Ianis Hagi, după meciul România - Kosovo.

Ianis Hagi (24 de ani), jucătorul celor de la Rangers, împrumutat în această vară în La Liga, la Deportivo Alaves a fost deranjat de discuţiile legate de forma sa din punct de vedere fizic. Hagi revine după o accidentare care l-a ţinut pe bară timp de un an.

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiţă, a precizat că nu a fost vorba de un conflict între cei doi.

A afirmat faptul că lucrurile se vor clarifica la următoarea acţiune a echipei naţionale, din octombrie.

„Probabil a înţeles greşit ce am spus eu” a declarat Stoichiţă, la o zi după ce jucătorul celor de la Deportivo Alaves şi-a descris forma fizică drept "mai bună ca niciodată".

„Nu i-a căşunat pe mine. Este un subiect care trebuie rezolvat între noi. Nu am vorbit cu el după meci. Am o relaţie foarte bună cu Ianis Hagi. 

Care e problema că a fost deranjat? Nu contează. Probabil că a înţeles greşit ce am spus eu. Dar treaba se va rezolva când ne vom întâlni la următoarea acţiune.

Nu avem ceva de lămurit. Când ne vom vedea, o să vorbim. Ce clinciuri să am cu Ianis Hagi?"

Promisiunea lui Mihai Stoichiţă

"Acum trei luni de zile am spus în emisiune că va fi o piesă de bază la naţionala României. Şi uite că s-a adeverit. 

Era în tensiune. Nu e vorba de respect. Este normal să îşi dea cu părerea despre anumite lucruri. Cum să mă supăr pe Ianis?

Să mă supăr pe un om care ne-a ajutat atât de mult de-a lungul vremii şi la «tineret» şi la naţionala mare? Ar fi motive ridicole” a declarat Mihai Stoichiţă, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalahagistoichita 

viewscnt
Articole similare