Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru FCSB înaintea partidei de la Ovidiu, cu Farul

Pierdere importantă pentru FCSB înaintea partidei de la Ovidiu, cu Farul

FCSB

Comentarii

Alex Băluţă (30 de ani) este jucătorul accidentat înaintea derby-ului cu Farul, programat duminică, 17 septembrie, pe stadionul de la Ovidiu.

FCSB nu se va putea baza pe Alex Băluţă pentru partida de la Ovidiu, cu Farul. Jucătorul adus în această vară de la Akaademia Puskas s-a accidentat înaintea partidei din etapa a 9-a a Superligii, anunţă Fanatik.

Băluţă, care ratează oportunitatea de a juca împotriva echipei lui Gică Hagi, a mai colaborat cu acesta la Viitorul Constanţa, în sezonul 2013-2014.

Alex Băluţă nu este la prima accidentare de la revenirea în România, s-a accidentat în preliminariile Conference League şi a revenit în faţa fostei sale echipe, Universitatea Craiova, pe care FCSB a învins-o cu scorul de 3-0.

Cifrele lui Alex Băluţă la FCSB

Şase partide a disputat Băluţă în tricoul "roş-albastru", patru în Superligă şi două în preliminariile UEFA Conference League, în care a reuşit două pase decisive.

Prima sa accidentare a venit în returul cu ŢSKA 1948 Sofia şi a recidivat la încalzirea meciului cu Nordsjaelland.

60 de minute a bifat în partida jucată împotriva fostei sale formaţii, Universitatea Craiova. A fost primul său meci jucat pe Ghencea, în tricoul lui FCSB.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 30 de ani a fost huiduit de galeria echipei la care a jucat în perioada 2014-2018, Universitatea Craiova, în timpul meciului cu FCSB, terminat cu o victorie a "roş-albaştrilor" cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: fcsbbalutafarul 

viewscnt
Articole similare