Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Inter Milano. Un fost campion mondial s-a accidentat. Perioadă lungă de absenţă

Veste rea pentru Inter Milano. Un fost campion mondial s-a accidentat. Perioadă lungă de absenţă

Inter Milano

Comentarii

Unul dintre jucătorii aduşi de Inter Milano în vara acestui an s-a accidentat şi va fi indisponibil o perioadă lungă de timp.

Accidentare gravă la Inter Milano

Accidentat sâmbătă, în timpul meciului dintre Inter Milano şi Atalanta Bergamo (2-1), Benjamin Pavard are o problemă a ligamentului de la genunchiul stâng, diagnosticată luni în timpul unei examinări la clinica Humanitas din Rozzano (Lombardia).

În timp ce gruparea nerazzurra a anunţat că va sta pe tuşă între trei şi patru săptămâni "înainte de a putea începe recuperareea", fundaşul internaţional francez (27 de ani, 52 de selecţii) ar urma să stea între şase şi opt săptămâni, potrivit informaţiilor lequipe.fr.

Ca urmare a acestei accidentări, el va trebui să se retragă de la următoarele două meciuri ale echipei Franţei, împotriva Gibraltarului, pe 18 noiembrie, şi a Greciei, pe 21 noiembrie, în preliminariile EURO 2024.

Cotat la 40 de milioane de euro, Pavard a disputat nouă meciuri pentru Inter, de la sosirea sa de la Bayern, la începutul acestui sezon.

Inter Milano este lider în clasamentul din Serie A, cu 28 de puncte acumulate în 11 etape. Este urmată de Juventus, AC Milan şi Napoli.

Afla mai multe despre: inter milanobenjamin pavardserie a 

viewscnt
Articole similare