Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, convins după o vizită-surpriză. Transferul, acceptat cu condiţia impusă la Palat, la negocieri: "A venit la poartă"

Gigi Becali, convins după o vizită-surpriză. Transferul, acceptat cu condiţia impusă la Palat, la negocieri: "A venit la poartă"

FCSB

Comentarii

Iosif Rotariu l-a convins pe Gigi Becali să-l transfere pe nepotul său, Dorin Rotariu (28 de ani), după o vizită-surpriză la Palatul din Aleea Alexandru latifundiarului din Pipera. Discuţia cu Iosif Rotariu a dus la semnarea contractului cu jucătorului, după o condiţie impusă la negocieri.

FCSB a oficializat transferul lui Dorin Rotariu, care a semnat pe un salariu important: 20.000 de euro, adus liber de contract! Gigi Becali îl dorea de mai mult timp, jucătorul i-a fost propus de un impresar şi, după o vizită-surpriză la Palat, mutarea s-a făcut.

Vizita-surpriză a lui Iosif Rotariu l-a convins pe Gigi Becali să-l transfere pe Dorin Rotariu: "Spune-i să vină repede!"

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că după ce a primit propunerea transferului lui Dorin Rotariu a pus o condiţie acceptată, în cele din urmă, la negocieri: niciun ban la semnătură şi niciun ban la impresari, dar salariu mare pentru Dorin Rotariu.

Omul de afaceri din Pipera a fost vizitat de Iosif Rotariu, fostul mijlocaş al Stelei şi al lui Galatasaray, care l-a convins pe Gigi Becali să-l transfere pe nepotul său. Patronul FCSB a acţionat rapid, de frică să nu fie suflat de CFR Cluj sau Universitatea Craiova.

”M-a sunat un impresar şi mi-a zis: ‘Îl vreţi pe Rotariu?’ Şi i-am răspuns: ‘Bă, eu îl vreau’. I-am zis ca să nu avem discuţii că dau o sumă fixă clar, niciun ban în plus. Eu am zis: ‘Ca să vezi că-l respect şi că-l vreau, normal dacă era altul îi dădeam 7-8.000 de euro salariu că nici nu are echipă, dar eu îi dau 20.000 de euro, dar semnezi numai pe un an, plus doi ani’.

M-am gândit că mai sunt 8 luni, asta înseamnă că risc 160.000. Dar dacă funcţionează mai iau încă doi ani, pentru că am făcut încă doi ani opţiunea clubului. Şi atunci el a zis: ‘Nu, domnule, îi dai şi 100.000 la semnătură şi îi mai dai şi 100.000 la impresar’. Şi i-am zis: ‘Bine, să fii sănătos. Nu dau decât atât. Când vă gândiţi, atunci mă contactaţi’.

Şi într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoştea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Dorin Rotariu, clauză de reziliere 1 milion de euro la FCSB

În plus, Gigi Becali a dezvăluit că a pus o clauză de reziliere de un milion de euro în contractul pe care Dorin Rotariu l-a semnat.

I-am zis: ‘Băi, Roti, eu îţi spun ce i-am zis la impresar. Eu nici 5 bani mai mult nu dau. Îi dau 20.000, fac contract pe un an, pun o clauză de 1.000.000 că dacă cumva...’.

Eu am încredere că el e valoros şi măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau şi eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali transfer dorin rotariugigi becali dorin rotariufcsb dorin rotariudorin rotariu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare