Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost zero!” Care sunt jucătorii Farului pe care Gică Hagi şi-a vărsat nervii, după egalul cu Botoşani. ”N-au făcut nimic”

”Au fost zero!” Care sunt jucătorii Farului pe care Gică Hagi şi-a vărsat nervii, după egalul cu Botoşani. ”N-au făcut nimic”

Fotbal

Comentarii

Farul este doar o umbră a echipei care a câştigat titlul în sezonul trecut. ”Marinarii” au ajuns la patru jocuri consecutive fără victorie în Superligă, iar un nou trofeu de campioană pare doar un vis pentru formaţia lui Hagi.

Alb-albaştrii nu au reuşit să o învingă pe FC Botoşani, echipă care nu a câştigat niciun meci în acest campionat şi care ocupă ultimul loc în Superligă. La finalul meciului, Gică Hagi a tunat la adresa jucătorilor care au intrat pe gazon din postura de rezerve.

Gică Hagi a răbufnit la adresa jucătorilor care au intrat pe teren de pe bancă

”Nu suntem limpezi, nu suntem concreţi, nu suntem responsabili, cum eram anul trecut. Când ai un 1-0, trebuie să ştii să-l gestionezi. Jucătorii care au intrat, au făcut-o foarte slab. Este iresponsabilitate, nu mai sunt responsabili. Cei care au intrat au fost zero, n-au făcut nimic! Cei care intră trebuie să aducă putere.

Toată lumea la Constanţa s-a obişnuit ca noi să câştigăm, dar noi am jucat cu o echipă care are cred acelaşi buget ca noi. N-am ridicat niciun standard, echipa a ridicat, a scos ce avea mai bun”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu FC Botoşani.

  • Rivaldinho, Dan Sîrbu, Banu, Queiros şi Gustavo Marins sunt jucătorii care au fost introduşi pe teren de Gică Hagi pe parcursul jocului. Cei enumeraţi i-au înlocuit pe Borgnino, Grameni, Mazilu, Dussaut şi Budescu.

Farul este pe locul şase la finalul turului, cu 21 de puncte. În următoarea etapă, ”marinarii” vor primi vizita lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagifc botoşani 

viewscnt
Articole similare