Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone a dat verdictul în lupta la titlu: „Doar trei echipe se bat la campionat!”

Ioan Andone a dat verdictul în lupta la titlu: „Doar trei echipe se bat la campionat!”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a analizat lupta la titlu din Superligă şi consideră că doar trei echipe au forţa să se dueleze în acest sezon.

Ioan Andone a dat verdictul în lupta la titlu: „Doar trei echipe se bat la campionat!”

Fostul internaţional le-a numit pe FCSB, CFR Cluj şi Rapid în această luptă pentru campionat şi a exclus-o pe Universitatea Craiova.

„Au avut meciuri extrem de bune (n.r. CFR Cluj) în condiţiile în care au vândut 9 jucători în vară. Marea majoritate titulari. Este greu pentru Mandorlini, el încearcă ceva. Jucătorul revine la vechile deprinderi, ceea ce cerea Dan Petrescu organizare defensivă, contraatac, mingea a doua.

CFR-ul se va bate la campionat în opinia mea. (n.r. luptă FCSB şi CFR?) Şi Rapid. Eu o văd pe Rapid. Va fi o luptă în 3.

Din păcate, Craiova a ieşit din lupta asta. În ultima perioadă au stat cu Cornel Papură care nu e acceptat de tribune. Lucrurile nu sunt în regulă, nici cu suporterii. Ce să facă Papură? El e craiovean, vrea să facă numai lucruri bune. Ceva se întâmplă acolo. 

La începutul campionatului spuneam la fel. Craiova trebuie să fie acolo, să se bată la campionat. Asta bulversează jucătorul. Fiecare antrenor are o filosofie, îi place mai mult un sistem.

Nici nu au avut timp să analizeze echipe fiecare şi să scoată maximum. Din ce jucători talentaţi şi jucători buni are Craiova, trebuie să te baţi la titlu, e obligatoriu”, a declarat Ioan Andone, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujrapidioan andone 

viewscnt
Articole similare