Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-am tot căutat scuze!” Perla lui Hagi, de nerecunoscut! Basrab Panduru a tras un semnal de alarmă. ”E la ani lumină de ce juca în sezonul trecut”

”I-am tot căutat scuze!” Perla lui Hagi, de nerecunoscut! Basrab Panduru a tras un semnal de alarmă. ”E la ani lumină de ce juca în sezonul trecut”

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu nu traversează deloc o perioadă bună. În sezonul trecut, jucătorul Farului a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa ”marinarilor” care s-a încoronat campioană, însă tânăra aripă a constănţenilor pare că nu se regăseşte în stagiunea actuală.

FC Botoşani a detonat ”bomba” etapei la Ovidiu, unde a remizat contra Farului, scor 1-1, şi a pus capăt unei serii de şase înfrângeri consecutive în campionat. De cealaltă parte, Farul pare că se scufundă şi a bifat al cincilea joc consecutiv fără victorie în toate competiţiile.

La gazde, Adrian Mazilu a fost titular, însă nu a avut mari realizări şi a fost înlocuit de Gică Hagi în minutul 65. În vârstă de 18 ani, Mazilu a marcat doar un gol în 10 meciuri şi a pasat decisiv de două ori.

Basarab Panduru nu îl vede bine pe Mazilu la Brighton. ”Să nu se întoarcă înapoi”

Evoluţiile excelente din sezonul trecut ale lui Mazilu au atras atenţia unor cluburi importante din străinătate, iar Brighton a plătit 3.000.000 de euro echipei lui Hagi în schimbul tânărului jucător de la Farul. Mazilu va deveni oficial jucătorul ”pescăruşilor” la începutul anului viitor, însă Basarab Panduru este de părere că va avea viaţă grea în Anglia, dacă nu va avea evoluţiile de anul trecut.

”(n.r. despre venirea lui Mazilu la Brighton) Bine ai venit, bine ai plecat dacă joci aşa! Nu l-au luat (n.r. Brighton) pentru fotbalul din seara asta, ci pentru fotbalul din sezonul trecut. Am tot încercat să îi găsesc scuze, dar să nu se întoarcă înapoi (n.r. la Farul)... În sezonul trecut, când pierdea mingea, băga un sprint de 40 de metri, acum nu mai aleargă. Nişte lucruri care nu au nicio treabă cu ce făcea înainte. Cu totul pe dos. E la ani lumină de ce juca anul trecut”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 
 

Afla mai multe despre: farul constanţaadrian mazilubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare