Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, transfer ŞOC în Liga 1. Becali îşi ia atacant de la Craiova: "Vrem să întindem coarda"

FCSB, transfer ŞOC în Liga 1. Becali îşi ia atacant de la Craiova: "Vrem să întindem coarda"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea titlului mult aşteptat încă din 2015 în Superligă, iar Gigi Becali e dispus să investească serios pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous.

FCSB n-a mai cucerit titlul din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Acum, roş-albaştrii sunt pe primul loc în Superligă, iar Gigi Becali speră că echipa sa poate câştiga, în sfârşit, campionatul.

Cum Andrea Compagno a intrat deja pe lista sa neagră, latifundiarul din Pipera vrea să investească serios în pauza de iarnă pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous. Dorin Rotariu a semnat deja cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, iar acum patronul FCSB-ului a pus ochii pe un alt jucător ofensiv, din Superligă.

Principala ţintă a lui Gigi Becali este Yassine Bahassa. Fotbalistul ofensiv în vârstă de 31 de ani a fost ofertat deja de FCSB, însă suma propusă de latifundiarul din Pipera nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Adrian Mititelu. Acum, Becali este dispus să reia negocierile pentru a-l transfera pe Bahassa,

"Au fost diverse oferte pentru Bahassa pe care le-am refuzat, pentru că noi am vrut ca anul acesta să întindem şi puţin coarda, să ne calificăm în play-off, să avem un an excepţional.

Mai sunt în continuare şanse… Anul trecut am avut 12 meciuri fără înfrângere şi am fost la un pas să ne calificăm, sper ca anul ăsta să reuşim.

(n.r. De ce nu l-aţi dat?) Probabil că nu au fost bani mulţi" , a spus Adrian Mititelu Jr. pentru fanatik.ro.

  • 1 gol şi 2 pase decisive a reuşit Bahassa în cele 15 meciuri jucate pentru FC U Craiova 1948, în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • 700 de mii de euro valorează Bahassa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare