Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşecul cu FC Voluntari l-a mâhnit pe Ioan Ovidiu Sabău. ”Greu de digerat”. Ce a decalarat antrenorul lui ”U” Cluj

Eşecul cu FC Voluntari l-a mâhnit pe Ioan Ovidiu Sabău. ”Greu de digerat”. Ce a decalarat antrenorul lui ”U” Cluj

Superliga

Comentarii

”U” Cluj a cedat pe teren propriu, în primul meci al zilei de duminică din etapa cu numărul 15 din Premier League. Astfel, ”Şepcile Roşii” au bifat prima înfrângere, după două luni în Superligă.

Ioan Ovidiu Sabău, nemulţumit de randamentul unora dintre elevii săi. ”Sunt jucători care nu joacă la nivelul lor”

”O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea. Am vrut să încheiem această săptămână bine, dar se pare că am fost destul de greoi şi obosiţi chiar dacă am avut un început bun de joc.

Un meci pierdut, dar nu trebuie să dramatizăm. Trebuie să găsesc soluţii, încă sunt jucători care nu joacă la nivelul lor, mai ales cei care intră pe parcurs. Sunt jucători care încă sunt la 60-70%. Sigur, tragem nişte concluzii, vedem care este realitatea în acest moment şi ce obiective putem să obţinem. 

Am încredere în ei, sunt jucători foarte valoroşi, dar ca să faci echipa cu adevărat pentru play-off ai nevoie de timp. A fost o săptămână grea, am jucat din 3 în 3 zile. Joi am jucat cu un adversar foarte greu şi avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Nu am reuşit să fac mai multe schimbări pentru că ceilalţi jucători nu au ritm”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

În urma acestui rezultat, ”U” Cluj rămâne pe locul nouă, cu 19 puncte. În următoarea etapă, ”Şepcile Roşii” vor primi vizita Petrolului.

 

Afla mai multe despre: fc voluntari”u” clujioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare