Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima victorie după trei luni l-a făcut pe Marin Dună să exulte. ”Puteam câştiga orice meci”

Prima victorie după trei luni l-a făcut pe Marin Dună să exulte. ”Puteam câştiga orice meci”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a pus capăt unei serii incredibile de rezultate slabe în campionat şi a câştigat, surprinzător, pe terenul lui ”U” Cluj, scor 2-1. Înainte de meciul din Ardeal, ilfovenii nu mai simţiseră gustul victoriei în Superligă de la începutul lunii august, atunci când au învins-o pe teren propriu pe Rapid.

Oaspeţii păreau condamnaţi la o nouă înfrângere, după ce Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 12 pentru ”Şepcile Roşii”, însă Voluntari nu a cedat şi a întors scorul prin reuşitele lui Nemec (31) şi Dumiter (62). ”Studenţii” au oferit o replică palidă pe sfârşit, deşi Voluntari a rămas cu un om mai puţin după eliminarea lui Carnat din minutul 67.

Prima victorie după trei luni l-a făcut pe Marin Dună să exulte. ”Puteam câştiga orice meci”

”E foarte importantă această victorie. Vine după un moment lung fără victorie. Din punct de vedere moral ne face foarte, foarte, bine (n.r. această victorie). Puteam câştiga în oricare altă partidă. Noi nu am făcut meciuri proaste, doar că n-am băgat mingea în poartă, n-am marcat goluri. Astăzi am marcat două, puteam să mai marcăm unul.

Per ansamblu, am făcut un joc foarte bun, în special după primirea golului, pentru că până la gol ne clătinam puţin. Din punct de vedere tactic, am respectat ce am pregătit. Este o victorie meritată.

Avem jucători cu experienţă, iar acest lucru s-a văzut astăzi. Încrederea era la minim înaintea acestei partide pentru că jucătorii veneau după multe eşecuri”, a spus Marin Dună.

Graţie acestei victorii, Voluntari este pe locul 12, cu 16 puncte după 15 etape, în timp ce ”U” rămâne pe nouă, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: marin dunăfc voluntari”u” cluj 

viewscnt
Articole similare