Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu îi declară război lui Mihai Rotaru: ”Va trebui să răspundă în faţa instanţei!”

Adrian Porumboiu îi declară război lui Mihai Rotaru: ”Va trebui să răspundă în faţa instanţei!”

Fotbal

Comentarii

Adrian Porumboiu anunţă că-l va acţiona în instanţă pe patronul celor de la CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

Zilele trecute, Mihai Rotaru a anunţat că rivalul său de la FCU, Adrian Mititelu, i-a vândut un meci important lui Adrian Porumboiu, cel care deţinea echipa FC Vaslui, în 2009, într-un moment critic al sezonului.

Adrian Porumboiu, despre Mihai Rotaru: ”Vorbim de un impostor”

Valurile de reacţii nu au întârziat să apară. Foştii fotbalişti ai oltenilor, Dorel Stoica şi Mircea Bornescu au reacţionat dur împotriva acuzelor lansate de Mihai Rotaru.

De asemenea, Adrian Porumboiu, cel acuzat că ar fi ”cumpărat” victoria (1-0) din acel an, 2009, a declarat că-l va acţiona în instanţă pe Mihai Rotaru pentru a prezenta probe în urma afirmaţiilor sale.

Vorbim de un impostor, el va trebui să răspundă şi în faţa instanţei şi să spună ce probe are cu asemenea gogomanii, că aş fi aranjat meciul cu Craiova, când am jucat cu calificarea pe teren. Şi îi reamintesc că Vasluiul la vreme aceea avea o echipă cum nici nu a visat el, cu suta lui de milioane, cu banii pe care i-a primit de la ANRP.

E un impostor şi un profitor, pentru că i s-a făcut stadion nou-nouţ, pe linie de partid. Şi ce face? Nici nu s-a bătut aşa... într-un singur an. Pe când Vasliul a avut echipă şi avea fotbalişti. Vine un păcălici, el nu e decât un păcălici. Un impostor politic, susţinut politic. Poate să se gândească ca PSD-ul să îi dea şi vreun titlu. El trebuie să răspundă de treaba asta.

Cei care controlează, care se ocupă de astfel de fapte reprobabile şi în sport... aia e evaziune! Cum să spui tu că primul lui impact cu fotbalul a fost să dea bani ca să ia Oţelul campionatul?! Timişoara, Vasluiul şi Oţelul se băteau la titlu. Cele mai bune echipe le aveau Timişoara şi Vasluiul. Echipa mai slabă a câştigat campionatul”, a declarat Adrian Porumboiu, conform iamsport.ro.

Afla mai multe despre: adrian porumboiumihai rotaruvasluicraiova 

viewscnt
Articole similare