Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum să cumpere Porumboiu meciul, iar nea Adi să i-l vândă?!”. Replică pentru Rotaru, după ce l-a acuzat pe Mititelu că a vândut un meci

”Cum să cumpere Porumboiu meciul, iar nea Adi să i-l vândă?!”. Replică pentru Rotaru, după ce l-a acuzat pe Mititelu că a vândut un meci

Fotbal

Comentarii

Foştii jucători ai celor de la FCU Craiova s-au arătat extrem deranjaţi de ultimele declaraţii oferite de către patronul celor de la CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, care a lăsat de înţeles că rivalul său, Adrian Mititelu, ar fi vândut un meci în Superligă, în trecut.

Mai exact, Mihai Rotaru ar fi declarat că Adrian Mititelu i-ar fi vândut un meci lui Adrian Porumboiu, în 2009, iar Vasluiul s-a impus, atunci, cu scorul de 1-0.

Reacţie dură a lui Dorel Stoica: ”Cineva trebuie să ia măsuri de urgenţă legale

Fostul căpitan al formaţiei oltene din acea perioadă, Dorel Stoica, îl contrazice pe afaceristul oltean şi îi cere acestuia să aducă probe pentru a-şi susţine vorbele.

În caz contrar, sper să se oprească din ”a arunca cu noroi” în el şi colegii săi de generaţie, deoarece este foarte deranjant şi 

Mă deranjează foarte tare aceste acuze, iar cineva trebuie să ia măsuri de urgenţă legale, după ce Mihai Rotaru a putut să spună aşa ceva. Să arate toate probele pe care le are, dar vă spun eu că nu are nimic, pentru că nu a existat nimic din ceea ce spune acest om. Adrian Mititelu şi-a dat viaţa pentru Universitatea Craiova şi chiar nu permit să se arunce cu noroi îl el şi în generaţia mea.

Am muncit foarte mult ca să ajungem aproape de cupele europene. Şi acum visez ratările noastre din meciul cu Gloria Buzău, dar şi cum am pierdut acel joc acasă. Am trimis prea încet o minge cu capul către Pepe, iar Mansour a fost mai rapid şi a dat gol.

Trebuia să câştigăm meciul ăla şi nu mai ajungeam în ultima etapă cu calificarea pe masă. Nu am dormit bine foarte multe nopţi în perioada aia. Toţi am suferit enorm.  Era munca noastră. Şi acum visez ratările lui Florin Costea din acel meci cu Buzău, dar şi din partida cu Vaslui.

Florin era înnebunit să marcheze şi să ne ajute să ne calificăm în cupele europene, iar acum iese Mihai Rotaru şi spune asemenea aberaţii? Cum să cumpere Porumboiu meciul, iar nea Adi să i-l vândă? Nu se poate aşa ceva! Şi ştiţi de ce mă deranjează şi mai mult? Că e vorba de echipa mea de suflet, iar eu şi acum dorm la cap cu stema lui FCU şi le urmăresc toate meciurile pe care ei le joacă. Voi rămâne pe viaţă suporterul acestei echipe.

Nu se poate arunca aşa cu noroi în generaţia mea şi în Adrian Mititelu. Acest om mai că şi-a dat familia la o parte pentru fotbalul românesc şi pentru fotbalul craiovean. Şi-a adus banii lui de acasă, nu ca alţii de prin sponsorizări sau nu mai ştiu de pe unde primiţi. Lui Adrian Mititelu nu îi dă nimeni bani.

Şi să vă mai spun ceva: Adrian Mititelu nu ia cu el pe cealaltă lume baza pe care a făcut-o în Craiova. Acea bază va rămâne craiovenilor şi celor care vor să facă fotbal. Câţi oameni de prin România mai investesc în astfel de baze?

Vă repet: mă deranjează foarte tare acuzele lui Mihai Rotaru. Noi am pornit de foarte tineri cu acea generaţie şi am fost la un pas de cupele europene. Voi credeţi că pe noi nu ne-a durut că nu am putut să facem fericiţi peste 40.000 de spectatori prezenţi la meciul ăla cu Vaslui?

Sper să se înceteze cu astfel de acuze şi insinuări la adresa generaţiei mele. Am fost căpitanul acelei generaţii, iar eu nu permit să se arunce cu noroi în munca noastră. Mă deranjează foarte tare cele spuse”, a declarat Dorel Stoica, conform ediţie.ro.

Afla mai multe despre: dorel stoicamihai rotaruadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare