Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a decis: Vlad Chiricheş, titular! Cine ”sare din schemă” dintre Dawa şi Ngezana

Gigi Becali a decis: Vlad Chiricheş, titular! Cine ”sare din schemă” dintre Dawa şi Ngezana

Fotbal

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2, duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 15-a din Superligă, şi poate pierde fotoliul de lider.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că se va schimba cuplul de fundaşi centrali în momentul în care Vlad Chiricheş va fi din nou apt.

Gigi Becali a decis: Vlad Chiricheş titular la FCSB!

Omul de afaceri a declara că Vlad Chiricheş nu este refăcut complet în acest moment, aşa că antrenorii au decis să nu-l forţeze în derby-ul cu Rapid.

Cu toate acestea, se apropie momentul în care fostul veteranul îşi va relua locul în primul ”11” al celor de la FCSB.

Gigi Becali a anunţat că se va baza pe experienţa lui Vlad Chiricheş în continuare, însă va trebui să treacă pe bancă un titular din acest moment, dintre Siyabonga Ngezana şi Joyskim Dawa.

Lui Chiricheş i-a zis că nu este încă pregătit la schimbări de ritm. Mai simte ceva şi am zis să nu riscăm. Noi avem nevoie de un fundaş.

Nu poţi să faci posesie, dacă n-ai un fundaş cu care să pasezi. Normal că avem nevoie de Chiricheş, 100%. O să joace cu Ngezana”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la începutul lunii septembrie, în înfrângerea FCSB-ului cu UTA Arad, în deplasare, scor 1-2.

Fundaşul a suferit o ruptură musculară, în zona inghinală, iar recuperarea a fost una de durată, atent monitorizată de către medici.

Afla mai multe despre: vlad chirichesgigi becalingezanadawa,  

viewscnt
Articole similare