Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a stat de vorbă cu unul dintre ”greii” FCSB-ului: ”Eu i-am spus asta. El mi-a zis "Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii"”

Gigi Becali a stat de vorbă cu unul dintre ”greii” FCSB-ului: ”Eu i-am spus asta. El mi-a zis "Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii"”

FCSB

Comentarii

Eşecul cu Rapid a produs o stare de tensiune în interiorul celor de la FCSB, iar Gigi Becali a dezvăluit că a purtat un dialog cu unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

FCSB avea aşteptări mari de la derby-ul cu Rapid, pe care l-a pierdut însă, scor 1-2.

Susţinută de 40.000 de spectatori, vicecampioana României nu a putut face faţă pe Arena Naţională rivalilor giuleşteni.

Iar spiritele s-au încins după fluierul de final al partidei, întrucât FCSB a fost condusă cu două goluri diferenţă şi nu a mai avut puterea să revină pe tabelă.

Ce i-a reproşat Gigi Becali lui Florinel Coman: ”I-am spus”

Aşa cum obişnuieşte, Gigi Becali a avut o întâlnire cu jurnaliştii a doua zi după derby şi a povestit că a purtat un dialog cu Florinel Coman, căruia i-a reproşat că driblează prea mult.

Afaceristul a mărturisit că jucătorul s-a scuzat pentru această atitudine motivând că nu are cui să paseze.

”Noi stăm în 5 fotbalişti: Radunovic, Coman, Băluţă, Olaru şi Şut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanţă europeană, îţi trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă.

Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”, a declarat Gigi Becali.

Florinel Coman a tras concluziile cu privire la jocul pierdut de FCSB contra Rapidului. Vicecampioana are o singură victorie în ultimele cinci runde din Superligă.

”Rămânem cu ocaziile, dar nu marcăm, plus că intrăm foarte greu în meci. Toate echipele ne întorc când avem 2-0, noi nu reuşim. Sper că a fost ultimul meci de genul, trebuie să ne trezim şi să jucăm ca la începutul campionatului.

Ne pare rău pentru suporteri şi din păcate n-am reuşit să-i mulţumim. Ştim ce înseamnă pentru ei aceste derby-uri, dar n-am reuşit să-i facem fericiţi. Ei fac multe sacrificii, la fel şi noi, domnul Mustaţă ştie cât muncim la antrenamente, este acolo mereu cu noi.

Trebuie să fim o familie, să ne uităm în ochii celorlalţi, să ne încurajăm, trebuie să mergem să obţinem puncte. Aşa a fost şi anul trecut, am dus lupta până în penultima etapă. Trebuie să ne adunăm şi să începem să câştigăm, fiecare echipă trece prin perioade mai proaste. 

În fiecare an se întâmplă la fel, avem o perioadă mai puţin bună, dar trebuie să ne ridicăm şi să muncim mai mult. Decât să termin pe locul 4 şi s-o bat pe Rapid, mai bine mă bat la campionat”, afirma Coman, după meciul de pe Arena Naţională.

FCSB este în continuare lider, cu 31 de puncte, dar poate pierde prima poziţie dacă CFR Cluj câştigă deplasarea de pe terenul lui Hermannstadt. Rapid a făcut şi ea 29 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare