Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a decis: Bulgaria - Ungaria se va juca fără spectatori, dar nu la Sofia, ci la Plovdiv

UEFA a decis: Bulgaria - Ungaria se va juca fără spectatori, dar nu la Sofia, ci la Plovdiv

EURO

Comentarii

Partida dintre selecţionatele Bulgariei şi Ungariei, contând pentru preliminariile EURO 2024 la fotbal, se va disputa cu porţile închise pe data de 16 noiembrie, deoarece este considerată o partidă de ”risc major” de către autorităţile bulgare, a indicat, luni, forul continental, citat de AFP.

În plus, meciul nu se va mai ţine la Sofia, aşa cum se stabilise iniţial, ci la Plovdiv. De asemenena, a fost modificată şi ora de start, din 18:45, în 20:45.

  • În partida tur, disputată la Budapesta, Ungaria s-a impus cu 3-0.

UEFA a fost de acord cu cererile bulgarilor

Această măsură a fost acceptată de "toate părţile", a precizat UEFA, "după analizarea informaţiilor care fac referire la un risc ridicat de tulburări ale ordinii publice în interiorul şi în exteriorul stadionului".

Chiar dacă nu a fost de acord cu această decizie, Federaţia Ungară de Fotbal a anunţat că regretă situaţia creată şi îşi cere scuze suporterilor, care au apucat deja să-şi cumpere bilete. 

  • Forul de la Budapesta va face tot posibilul pentru a le returna acestora banii pentru bilete.

Cu 14 şi, respectiv, 2 puncte, Ungaria şi Bulgaria ocupă primul şi, respectiv, ultimul loc (5) în Grupa G a preliminariilor pentru EURO 2024, înaintea ultimelor două etape.

Afla mai multe despre: bulgaria - ungariaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare