Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Echipa din Superligă care-i vrea, la pachet, pe Rotariu şi Radaslavescu. Becali, anunţ-surpriză despre Valentin Creţu

BREAKING NEWS | Echipa din Superligă care-i vrea, la pachet, pe Rotariu şi Radaslavescu. Becali, anunţ-surpriză despre Valentin Creţu

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut afaceri cu Hermannstadt, echipă de la care l-a luat pe Baba Alhassan (23 de ani), mijlocaşul box-to-box pe care îl căuta de mai multă vreme Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit, însă, că şi sibienii sunt interesaţi să transfere de la "roş-albaştri".

Gigi Becali a spus că Hermannstadt s-a interesat de Dorin Rotariu, fotbalist de care FCSB vrea să scape în perioada următoare de mercato după ce l-a luat gratis pe un salariu foarte mare, 20.000 de euro lună. Patronul echipei n-a oferit, însă, detalii despre mutare.

Hermannstadt a pus ochii pe Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu. Îi prelungeşte Becali contractul lui Creţu?

De asemenea, Hermannstadt s-a interesat şi de Eduard Radaslavescu, mijlocaşul central cumpărat cu 800.000 de euro de la Farul lui Gică Hagi, dar care n-a reuşit să se impună până acum. Radaslavescu a mai fost dorit şi de FC Botoşani, însă s-a opus mutării.

"Hermannstadt îl vrea pe Rotariu şi pe Radaslavescu", a spus Gigi Becali în faţa jurnaliştilor la Palat, fără să ofere detalii în ceea ce priveşte şansele de reuşită ale mutărilor. Mai mult, Becali a făcut un anunţ-surpriză despre Valentin Creţu, pe care pare că l-a tăiat de pe lista neagră.

"Pe Creţu s-ar putea să-l ţin, s-ar putea să-i prelungesc!", a mai declarat Gigi Becali, la câteva ore distanţă după meciul CFR Cluj - FCSB 1-1, derby-ul de clasament al Superligii.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superliga României, după golurile marcate de Panagiotis Tachtsidis şi Darius Olaru. În urma rezultatului, FCSB îşi menţine fotoliul de lider şi distanţă de cinci puncte faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj, aflată pe poziţia secundă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvalentin cretudorin rotariuoferteeduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare