Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou director sportiv la FCSB? MM Stoica: ”E singurul de la care nu mi-e ruşine să zic că am de învăţat” | EXCLUSIV

Un nou director sportiv la FCSB? MM Stoica: ”E singurul de la care nu mi-e ruşine să zic că am de învăţat” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal doreşte să impună implementarea directorilor sportivi la toate echipele din Liga 1 şi Liga 2, dar şi cursuri de perfecţionare pentru aceştia, sub coordonarea unor nume importante din fotbalul internaţional.

Legat de acest subiect, Mihai Stoica, cel care a ocupat o viaţă postul de director sportiv, la Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi FCSB, dar acum e preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB, a recunoscut că ar merge la aceste cursuri, doar dacă acestea vor fi ţinute de unii dintre cei mai mari directori sportivi din fotbalul mondial.

Mihai Stoica, despre Vlad Chiricheş: ”Am ce învăţa de la el!”

În acelaşi timp, Mihai Stoica este sigur că, dacă îşi va dori să păşească pe acest drum, al directorilor sportivi, cel mai potrivit pentru o astfel de funcţie ar fi Vlad Chiricheş (34 de ani), cel care a lucrat cu antrenori uriaşi de-a lungul carierei.

”(n.r. - despre faptul că FRF va impune directori sportivi) Am 32 de ani în meseria asta. Eventual să predau m-aş duce, dacă aş fi chemat. Ar fi culmea. Am învăţat de la băieţii mari. I-am cunoscut pe Marotta, Monchi, Lacombe, care a creat marele Lyon.

Aş merge de curiozitate să văd un director sportiv care are deja notorietate şi a făcut rezultate. Dacă ar veni Monchi şi mi-ar spune de ce nu a reuşit la Roma, de ce a avut probleme la Sevilla, cum reuşeşte acum cu Aston Villa, aş merge să-l ascult.

(n.r - un om de la FCSB, pe care l-ar vedea în postura de director sportiv) Da, şi să joace în acelaşi timp. Eu îmi doresc, în viitor... Eu îi doresc să joace cât mai mult, dar în momentul în care va decide să înceteze activitatea de jucător, pe Vlad Chiricheş l-aş dori lângă mine.

E singurul jucător cu care am colaborat şi colaborez despre care nu mi-e ruşine să spun că am de învăţat de la el. Printre cei cu care a lucrat, Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Dacă nici el nu are ce să ne spună şi să ne înveţe, atunci... Da da, l-aş vedea, dacă el vrea să îmbrăţişeze această meserie”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicavlad chiriches 

viewscnt
Articole similare