Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă-l vindem, să merite pentru club". Laszlo Dioszegi ştie ce se va întâmpla în iarnă cu Marius Ştefănescu | EXCLUSIV

"Dacă-l vindem, să merite pentru club". Laszlo Dioszegi ştie ce se va întâmpla în iarnă cu Marius Ştefănescu | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În vârstă de 25 de ani, Marius Ştefănescu a devenit un fotbalist important la Sepsi, iar evoluţiile sale i-au adus fotbalistului convocările la naţionala României.

Marius Ştefănescu (25 de ani), extrema dreaptă a celor de la Sepsi, a fost foarte aproape de un transfer în perioada de mercato din această vară.

Dacă Sepsi a ”scăpat” în vară, acum pare că echipele au reînceput să îl vâneze pe Marius Ştefănescu. Fotbalistul a jucat 26 de meciuri pentru Sepsi în acest sezon, în toate competiţiile şi a marcat cinci goluri +  patru pase decisive!

Laszlo Dioszegi, patronul echipei din Sf. Gheorghe, a vorbit în exclusivitate, pentru Orange Sport, despre situaţia atacantului şi posibilitatea ca acesta să plece din iarnă. De menţionat că Sepsi nu se va grăbi să ia o decizie deoarece clubul din Sf. Gheorghe trebuie să împartă banii cu Viitorul Mihai Georgescu, fosta echipă a mijlocaşului.

”Nu o să fie greu (n.r. - să-l păstreze), pentru că noi ţinem la Ştefănescu şi nu vrem să vindem un jucător doar de dragul de a vinde. Dacă vindem un jucător foarte bun precum Ştefănescu, atunci trebuie să merite pentru club.

Nu pot vorbi despre telefoane, pot vorbi despre ce a fost în vară, atunci l-au vrut FCSB şi Rapid. Sunt sigur că vor suna telefoanele, dar noi trebuie să ne concentrăm pe ultimele două etape din acest an”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Orange Sport. 

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Ştefănescu potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sepsi OSK a învins Oţelul. Ştefănescu a marcat un super gol

Formaţia Sepsi OSK a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Superligii.

Pentru Oţelul au marcat Maciel (39) şi Cîrjan (83), iar pentru Sepsi au punctat Matei (4), Ştefănescu (64) şi Ciobotariu (75).

Echipele care au evoluat:

  • Oţelul: Dur-Bozoancă - Adăscăliţei, Yabre (Lopez - 69), Lovric, Silva - Cisotti, Zivulic (Neagu - 70), Teles (Cîrjan - 77)- Maciel, A. Pop (Fatai - 70), Bodişteanu (Rus - 70). Antrenor: Dorinel Munteanu
  • Sepsi: Niczuly - Kecskes, Ninaj, D. Ciobotariu  Oteliţă (Oroian - 77), Alimi, J. Rodriguez (Păun - 46), R. Varga (Damaşcan -88 ) - M. Ştefănescu (Ştefan - 77), Safranko, C. Matei (I. Gheorghe - 87). Antrenor: Bernd Storck

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsiştefănescu 

viewscnt
Articole similare