Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru fanii UTA-ei! Bătrâna Doamnă” se întoarce la Arad mai repede decât se aşteptau fanii | EXCLUSIV

Veste uriaşă pentru fanii UTA-ei! Bătrâna Doamnă” se întoarce la Arad  mai repede decât se aşteptau fanii | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Suporterii UTA-ei au primit o veste excelentă, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. ”Bătrâna Doamnă” va reveni la Arad pentru meciurile de acasă în luna ianuarie şi va pune punct astfel celor patru luni de exil. Anunţul a fost făcut de Alexandru Meszar, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru orangesport.ro.

Coşmarul exilului este aproape de final: UTA se întoarce la Arad!

Alexandru Meszar, conducătorul clubului arădean, a dezvăluit că revenirea pe Arena Francisc Neuman se va produce la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2024, la meciul pe care ”Bătrâna Doamnă” îl va disputa în compania lui Sepsi, în etapa cu numărul 23.

Mai mult decât atât, Meszar a susţinut că trupa lui Mircea Rednic putea marca revenirea pe propria arenă încă de la meciul cu Universitatea Craiova din etapa următoare (20 decembrie), însă acest lucru ar fi fost riscant, având în vedre că gazonul nu a fost plantat în proporţie de 100%.

”Pe 27 ianuarie avem meci acasă cu Sepsi. Prima etapă jucăm în deplasare (n.r. cu FCSB), a doua etapă vom juca sigur acasă. Gazonul este pus în proporţie de 95%. Cu mici eforturi, dar si riscuri, puteam joca poimâine (n.r. cu Universitatea Craiova) la Arad, dar nu ne dorim să riscăm”, a spus Alexandru Meszar, pentru orangesport.ro.

În ultimele trei luni, UTA a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Oradea şi Sibiu.

Conducerea UTA-ei îi dă credit lui Mircea Rednic. ”Nu am pierdut cu FCSB, Rapid şi CFR”

”(n.r. Sunteţi mulţumit de parcursul echipei cu Mircea Rednic pe bancă?) Având în vedere că s-a făcut restructurare de lot masivă, având în vedere că de şase meciuri nu am jcuat pe teren propriu şi totuşi suntem la 6 puncte de play-off, mă gândesc că fim măcar aproape de play-off. Nu am pierdut cu FCSB, Rapid şi CFR.

Cu adversarii buni am făcut meciuri bune. Nu ne ridicăm la nivelul nostru cu adversarii mai slabi cotaţi”, a mai spus Meszar.

În acest moment, UTA se află pe locul 14 în Superligă, cu 23 de puncte după 20 de jocuri.

 

 

 

Afla mai multe despre: superligăuta aradalexandru meszar 

viewscnt
Articole similare