Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă şi-a spus părerea fără ocolişuri: "E singura echipă din România care poate ajunge în grupele Ligii Campionilor"

Bănel Nicoliţă şi-a spus părerea fără ocolişuri: "E singura echipă din România care poate ajunge în grupele Ligii Campionilor"

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă (38 de ani) nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre şansele unei echipe din România de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Fostul fotbalist este sigur că doar FCSB este singura capabilă să ajungă din nou la masa bogaţilor din Champions League.

Nicio echipă din România nu s-a mai calificat în grupele Ligii Campionilor din 2013 încoace. FCSB şi CFR Cluj au ajuns în play-off-ul de calificare în competiţia stelelor, dar n-au acces în grupe, după ce Manchester City şi Slavia Praga le-au eliminat.

Bănel Nicoliţă: "FCSB este singura care face faţă şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor"

FCSB este ultima echipă din România care a jucat în grupele Ligii Campionilor în 2013, într-o grupă în care dat peste Chelsea, Schalke 04 şi Basel. În afara FCSB, fostul fotbalist al "roş-albaştrilor" nu vede altă echipă capabilă să repete performanţa de acum 10 ani.

„Au opt puncte avans faţă de CFR Cluj, au pornit ca favoriţi, sunt favoriţi în momentul ăsta. Au demonstrat că sunt echipă mare, că pot să învingă pe oricine, că pot să revină din pumni.

Se poate face o diferenţă foarte mare în care poţi să pregăteşti foarte bine returul. Cu siguranţă nea Gigi e foarte concentrat să câştige campionatul şi apoi să intre în grupele UCL. Eu o văd (n.r. - pe FCSB) singura echipă din România care poate face faţă şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

CFR a luat campionatul, Farul a luat campionatul, aţi văzut ce repede au ieşit... din turul 3 sau turul 2”, a spus Bănel Nicoliţă.

FCSB  a obţinut doar 3 puncte din trei egaluri în grupa din Liga Campionilor cu Chelsea, Schalke 04 şi Basel.

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsbgrupele ligii campionilorliga campionilor 

viewscnt
Articole similare