Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea unei echipe resemnate! Jucătorul Botoşaniului a rămas fără cuvinte după meciul cu Dinamo. ”M-am uitat în ochii magazionerului şi îmi e ruşine. Am scris istorie”

Imaginea unei echipe resemnate! Jucătorul Botoşaniului a rămas fără cuvinte după meciul cu Dinamo. ”M-am uitat în ochii magazionerului şi îmi e ruşine. Am scris istorie”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a rămas singura echipă din Superligă fără victorie şi după meciul cu Dinamo, pierdut de moldoveni, scor 0-2. La finalul meciului, Victor Dican, fundaşul formaţiei moldave, a avut un discurs memorabil.

”Pot doar să spun că îmi e ruşine, pentru că m-am dus în vestiar, m-am uitat în ochii magazionerului, a oamenilor care lucrează aici şi ei suferă. ei, oamenii de aici din Botoşani, pe ei îi facem să sufer.

”Am făcut istorie, avem 20 de etape fără victorie. Îmi este ruşine! Anul trecut am avut grup şi ne-am salvat şi l-am avut şi pe Mailat. Jucăm atacul versus apărare. Nu este întâmplător ce se întâmplă. Eu nu sunt nebun să spun că mai avem şanse, la câte puncte avem. Şi tata mi-a zis că trebuie să muncesc de trei ori ca să primesc o dată. Acum trebuie să muncim de 21 de ori ca să primim o dată. Cei care suferă sunt cei de aici, oamenii din staff. Noi ne găsim echipă, dar ei ce fac?”, a declarat Dican,la finalul meciului cu Dinamo.

În următoarea etapă, echipa lui Valeriu Iftime se va deplasa la Galaţi, în ultimul meci al anului pentru cele două echipe. Partida este programată vineri, pe 22 decembrie, de la 17:00 şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fc botoşanisuperligăvictor dican 

viewscnt
Articole similare