Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vassaras i-a interzis lui Dima să iasă în public". Informaţie de impact după gafa arbitrului la Sepsi - CFR Cluj. Panduru: "Îţi zic eu de ce i-a interzis" | EXCLUSIV

"Vassaras i-a interzis lui Dima să iasă în public". Informaţie de impact după gafa arbitrului la Sepsi - CFR Cluj. Panduru: "Îţi zic eu de ce i-a interzis" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Greşelile de arbitraj din Superliga au stârnit noi controverse. La Minutul 91, pe Orange Sport, moderatorul Dan Udrea s-a întrebat de ce "Vassaras i-a interzis lui Dima să iasă în public azi". Arbitrul a fost în camera VAR la meciul în care Sepsi a câştigat dintr-un offside, cu CFR Cluj, în Superliga.

Kyros Vassaras nu se joacă! I-a interzis arbitrului Iulian Dima să iasă în spaţiul public. Primele reacţii după decizia CCA

Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a transmis că golul marcat de Damaşcan a fost din offside şi a prezentat scuze celor afectaţi de greşeala arbitrilor, în Sepsi - CFR Cluj 2-1, în Superliga: "Am avut deja o primă discuţie în cadrul CCA şi am decis să înlocuim toţi cei trei arbitri de la viitoarele delegări", a spus şeful arbitrajului românesc. 

Iulian Dima s-a aflat în camera VAR şi a fost părtaş la greşeală cu Alexandru Filip, tot din camera VAR, şi cu centralul Marcel Bîrsan. 

Moderatorul Orange Sport, Dan Udrea, a anunţat, la Minutul 91, că Vassaras i-a interzis lui Dima să apară în spaţiul public, a doua zi după meciul de la Sfântu Gheorghe. De altfel, Cristi Balaj a făcut o conexiune între Iulian Dima team-managerul FCSB, Marius Ianuli, în ultima sa intervenţie. 

"Spun o informaţie acum. De ce Vassaras i-a interzis lui Dima să iasă în public azi? De ce să-i interzici unui arbitru să iasă în public şi să explice nişte lucruri?", a fost întrebarea lui Dan Udrea pentru experţii Orange Sport. 

Basarab Panduru a intervenit imediat şi a interpretat decizia luată din fruntea CCA, după greşelea contra lui CFR Cluj

"Îţi zic eu. Dacă o laşi aşa, poate folosi explicaţia spusă de el. Ieşind în public poţi face greşeli. <<Lasă-mă pe mine că rezolvăm problema>>. 

Noi suntem proşti că-l ascultăm pe Vassaras. Când public te roagă media să răspunzi despre un meci, nu o faci. Ştie că noi îl ascultăm şi vorbeşte doar când vrea el, de asta nu l-a lăsat pe Dima, îl acoperă. Dima, dacă era aici, nu intra în alte zone? Intra în alte zone şi el se asigură că-l scoate. <<Noi te judecăm, noi îţi dictăm suspendarea>>", a declarat expertul Orange Sport. 

Constantin Zotta s-a pus în pielea celor de la FCSB: "Băi, Vassaras, tu taci şi te ascunzi, când te întrebăm"

Fostul arbitru Constantin Zotta a avut şi el o poziţie fermă faţă de conducerea CCA, în contextul intervenţiei lui MM Stoica faţă de comunicatul lui Kyros Vassaras.  

"Din poziţia în care se află, Vassaras a procedat dimplomatic, corect. El iese pe o problemă care are legătură cu latura tehnică. Este un comunicat ferm şi corect, care reflectă exact ce s- a întâmplat. 

Pe de altă parte, au fost situaţii cu greşeli de 100 de ori mai mari decât asta, iar Vassaras nu a reacţionat. De aceea înţeleg şi poziţia FCSB-ului. Băi, Vassaras, tu taci şi te ascunzi, când te întrebăm dacă e albă, dacă e neagră. Dar dacă o scot din context, mi se pare corectă poziţia lui Vassaras", a spus expertul Orange Sport, la Minutul 91. 

Afla mai multe despre: kyros vassarasdan udreabasarab panduruiulian dimaiulian dima sepsi cfr clujkyros vassaras cca 

viewscnt
Articole similare