Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefte a dezvăluit ”culisele” plecării de la CFR. Ce l-a nemulţumit pe iberic. ”Eram nefericit”

Jefte a dezvăluit ”culisele” plecării de la CFR. Ce l-a nemulţumit pe iberic. ”Eram nefericit”

Superliga

Comentarii

Jefte Betancor a plecat de la CFR şi a dat cărţile pe faţă, după ce s-a zvonit că intrase într-un conflict cu Andrea Mandorlini. Revenit în această vară în Gruia, fostul atacant al Farului a bifat 14 meciuri în acest sezon în Superligă, majoritatea din postura de rezervă, şi a marcat un singur gol.

În urmă cu mai puţin de o lună, frustrat de puţinele minute pe care le primeşte pe gazon, Jefte a clacat şi i-a scos din sărite pe oficialii CFR-ului. Spaniolul a fost schimbat la pauza meciului cu Farul, câştigat de ardeleni cu 3-1, şi a plecat de la stadion fără să mai privească repriza secundă.

Jefte a vorbit despre plecarea de la CFR. ”Eram nefericit pentru că jucam puţin”

”Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părţi. Eu nu jucam foarte mult şi nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit şi am spus că e imposibil să mai rămân aşa, pentru că eram schimbat de fiecare dată.

De la meciul cu Adana, când am şi marcat, eu jucasem doar două meciuri ca titular şi am fost schimbat de fiecare dată. Am văzut că a spus (n.r. Mandorlini) că am jucat în fiecare meci. Este adevărat dar, jucam câte 20 de minute. Respect deciziile antrenorului, dar am vorbit cu clubul că e mai bine să terminăm contractul pentru că nu jucam cât îmi doream.

(n.r. ieşirea nervoasă de la meciul cu Farul) A fost o greşeală şi am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul şi cu preşedintele. Le-am spus că e greşeala mea, dar am fost foarte supărat. Am făcut o mare greşeală.

Mi-a spus că nu înţelege şi că nu pot face asta echipei. Am spus că ştiu, dar sunt om şi fac greşeli în viaţă. Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înţeleg de ce m-a schimbat tot timpul.

Mi-a spus că a decis aşa pentru că îşi dorea mai multă forţă în atac. Eu nu am nimic cu el. Îl respect. Este antrenorul şi el este şeful. Dar îmi doresc să joc mai mult”, a spus Jefte, pentru Prosport.

Jefte, dorit de Gică Hagi la Farul

În ciuda faptului că Gigi Becali a negat vehement un posibil interes pentru jucătorul iberic, salvarea sa poate veni de la Gică Hagi, conform Prosport. ”Regele” l-a mai avut sub comandă la Farul în sezonul 2021-2022, atunci când Jefte a fost chiar golgheterul echipei, cu 16 goluri.

Iar acum, Gică Hagi este hotărât să-l aducă din nou la malul mării pentru a-l reinventa şi pe spaniol, aşa cum a făcut-o cu încă atâţia şi atâţia jucători, mai ales în sezonul titlului. Jefte este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujjeftesuperligă 

viewscnt
Articole similare