Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supărare mare la schimbare. Fotbalistul CFR-ului nu a mai prins repriza a doua şi a plecat imediat de la stadion. ”Cum să faci aşa ceva?”. Reacţia lui Mandorlini

Supărare mare la schimbare. Fotbalistul CFR-ului nu a mai prins repriza a doua şi a plecat imediat de la stadion. ”Cum să faci aşa ceva?”. Reacţia lui Mandorlini

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), a tras concluziile după victoria la scor cu campioana Farul Constanţa. Italianul a fost în culmea fericirii, dar a avut ”diplomaţia” să aducă în discuţie şi situaţia ”rebelului” din meciul cu trupa lui Gică Hagi.

CFR Cluj a câştigat categoric duelul cu Farul Constanţa, scor 3-1, în cadrul etapei a 14-a din Superliga României.

în minutul 25, când Muhar a greşit o pasă, oaspeţii au interceptat, Louis Munteanu i-a pasat cu călcâiul lui Budescu şi acesta a deschis scorul.

Karlo Muhar şi-a răscumpărat însă greşeala cu o dublă. Mai întâi a egalat, în minutul 31, cu o lovitură de cap, apoi şi-a adus echipa în avantaj, cu golul din minutul 64. Juricic a făcut 3-1 în minutul 68.

La finalul meciului, Andrea Mandorlini a fost extrem de mulţumit de rezultat şi a subliniat faptul că a fost cea mai bună partidă făcută de CFR Cluj de când acesta a revenit pe banca ardelenilor.

”Sunt foarte mulţumit. E cel mai bun meci de când sunt aici. Echipa era în meci, chiar dacă era condusă. Au făcut exact ceea ce am pregătit.

Îmi pare rău pentru Jefte, însă se doream mai multă forţă. El e un băiat sensibil şi îşi dorea să marcheze. Chiar a avut ocazii. M-am bucurat pentru golurile lui Karlo. Şi golul trei a fost tot al lui. Am reuşit şi am avut voinţă să câştigăm. 

Ne doream să fim mai agresivi şi să avem mai mult mingea. Azi am pregăit şi am jucat cum trebuia. E frumos pentru un antrenor să vadă că jucătorii respectă ce li se spune.

Suntem mulţumiţi pentru că am avut multe ocazii să ne apropiem de locul 1. Farul e o echipă importantă şi ne bucurăm că am învins-o”, a declarat Andrea Mandorlini, după meci.

Totuşi, în timpul flash-interviului, tehnicianul italian a fost chestionat şi cu privire la situaţia lui Jefte Betancor, care a fost schimbat la pauză cu Juricic, rezervă ce a şi marcat ultimul gol al partidei.

Astfel, s-a aflat faptul că atacantul spaniol, vizibil iritat că a fost scos de pe teren, a plecat supărat de la stadion încă de la pauză, ceea ce a stârnit o reacţie de dezaprobare la unison în studioul Orange Sport.

”Există un regulament intern care îi va acorda o amendă consistentă. Asta se va întâmpla. Mandorlini e diplomat, ştia el care e situaţia”, a afirmat Constantin Zotta.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a continuat: ”Ar trebui să le multumeşti ca îţi dau ăştia 10.000 pe lună. Îi păcăleşti”.

Iar Basarab Panduru a fost cel mai dur: ”Cum să faci aşa ceva şi la noi în România, tu care practic nu trebui să munceşti, ci doar să dai cu piciorul în minge. Întrebarea e simplă, ai cum să cauţi într-un colectiv ca ăsta”, a concluzionat fostul internaţional român.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujandrea mandorlinijefte betancorsuperliga 

viewscnt
Articole similare