Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţineţi minte”. Jucătorul de naţională pe care pariază Basarab Panduru. ”Nu m-aş mira să plece. Îmi aminteşte de Bastoni” | EXCLUSIV

”Ţineţi minte”. Jucătorul de naţională pe care pariază Basarab Panduru. ”Nu m-aş mira să plece. Îmi aminteşte de Bastoni” | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre Matei Ilie, fundaşul central al celor de la CFR Cluj. Expertul Orange Sport este de părere că fotbalistul naţionalei de tineret va prinde cât de curând un transfer în străinătate, dacă va continua să meargă pe acelaşi drum bun.

Matei Ilie, viitorul Drăguşin? Basarab Panduru îi prevede un viitorul strălucit. ”Ţineţi minte”

Inviat în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport, Basarab Panduru l-a asemănat pe Ilie cu Radu Drăguşin şi Alessandro Bastoni în primii ani ai lor în Serie A. Fundaşul român al lui Genoa nu ratează niciun minut în Serie A şi a avut o creştere senzaţională în sezonul trecut în Serie B, în sistemul cu trei fundaşi propus de Alberto Gilardino.

Transferat de Internazionale Milano în 2019 de la Parma, Alessandro Bastoni (24 de ani) a devenit om de bază în echipa pretenţiosului Antonio Conte, antrenorul care nu s-a dezis niciodată de formaţia cu trei fundaşi. Bastoni este cotat în momentul de faţă la 60.000.000 de euro şi este cel mai scump apărător central din Serie A.

”Vedem un jucător, Matei Ilie... Fiţi atenţi aici! Nu pot să spun că îmi place ceva la el, dar văd un fizic bun. Îl văd pe Bastoni, sau pe Drăguşin iî primii ani ai lui. Are nevoie să joace în acest sistem cu trei fundaşi până reuşeşte să aibe încredere. Nu m-aş mira să fie vândut în câţiva ani. Ţineţi minte. Poate să crească”. a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Matei Ilie (20 de ani) a debutat la nivel profesionist la Padova, în Serie C. Tânărul fundaş, născut la Piatra Neamţ, a fost transferat de CFR în această vară, a debutat la echipa naţională U21 în această toamnă şi a reuşit chiar să marcheze un gol de trei puncte, la a treia sa apariţie, contra Filnlandei.

 

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligăbasarab panduruserie ainter milano 

viewscnt
Articole similare