Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă pot pregăti pentru un nou campionat cu 4 milioane de euro de dat". Valeriu Iftime dă fiori la FC Botoşani: "Regret că nu m-am retras anul trecut"

"Nu mă pot pregăti pentru un nou campionat cu 4 milioane de euro de dat". Valeriu Iftime dă fiori la FC Botoşani: "Regret că nu m-am retras anul trecut"

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a bătut din nou în retragere de la echipă, după o nouă înfrângere în Superliga. El susţine că are cel mai mic buget din campionat şi nu este pregătit să investească din nou alte "3-4 milioane de euro" pentru noul sezon. De asemenea, afaceristul nu se vede şi în Liga 2, în club.

Valeriu Iftime nu mai suportă situaţia de la FC Botoşani

Cel care conduce clubul FC Botoşani a dat un nou semnal alarmant pentru viitorul grupării, într-o perioadă în car echipa nu poate ieşi din şirul de înfrângeri. Luni seara, FC Botoşani a pierdut cu U Cluj, 0-3, acasă, şi este pe ultimul loc în Superliga, cu şase puncte. 

După ce Valeriu Iftime a spus că ar muta echipa la Suceava, întrucât acolo măcar ar avea sprijinul autorităţilor, afaceristul a analizat sezonul şi viitorul său în fotbal. 

"Am jucat slab şi s-a văzut diferenţa. Nu ştiu ce să mai zic, e cârpită echipa, parcă şi Dan (n.r. - Alexa) a părut bulversat de echipă. Un meci prost făcut de noi şi suntem slabi, ăsta e nivelul, mai sunt şi vreo cinci indisponibili, dintre care trei titulari. Suntem într-o ceaţă, într-un întuneric total. Să fim sănătoşi, să vedem dacă putem face mai departe, mă tem să nu fim o umilinţă în istorie, la cum jucăm acum.

E târziu în ianuarie pentru făcut lucruri, avem nevoie acum. Ăsta e fotbalul, nu e dezastru. Nu înseamnă că trebuie să ne omorâm inimile. Am luat bătaie, că am luat bătaie azi. E greu să faci transferuri ca să ridice media echipei. Am găsit trei jucători acum, dar vor bani mulţi, 7-8-9.000, dar nu le dau. Cu bugetul de acum nu rămâi în Liga 1, la 4-5 milioane de euro, cel mai mic din Liga 1. Ăsta e adevărul. E foarte dificilă situaţia. Să aduci jucători buni e aproape imposibil. 

Ăsta e fotbalul nostru, astea sunt condiţiile, nici eu nu mă pot pregăti pentru un nou campionat în care sunt alte 3-4 milioane de euro cheltuite, chiar dacă lumea înjură. Există o linie pe care trebuie s-o urmărim, cea a normalităţii. Dacă e normal să stai la Botoşani cu o echipă, cu un efort extraoardinar de mare, că ăsta e ţelul tău în viaţă, e normal. Din păcate, nici la mine, nici la asociaţie nu ies atâţia bani. Eu n-am pierdut tot, dar e greu să scoţi corabia. Vorbesc cu Dan, cu băieţii să pregătim următoarele meciuri. 

Dacă rămânea Croitoru şi avea licenţă Pro, era o altă construcţie atunci. El avea nişte planuri, ne-am trezit cu presiunea că nu poate antrena şi uita aşa. 

Nici nu mă gândesc la Liga 2, că nu mă văd deloc în filmul ăsta. (n.r. - care e cea mai regretabilă decizie de anul ăsta?) Că nu m-am retras anul trecut. Şi anul trecut că nu m-am retras acum doi ani. E greu să te baţi în fotbal cu mulţi bani publici. Eu nu pot să le dau şi din păcate n-am mai avut soluţia bună să găsesc fotbalişti pe salarii de 3-4.000, ca mai apoi să plece mai departe, iar acum e greu", a declarat Valeriu Iftime, imediat după Botoşani - U Cluj, 0-3. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimevaleriu iftime fc botosanibotosani u cluj 

viewscnt
Articole similare