Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Etapa trecută a ameninţat, iar fanii nu au uitat. ”E normal să îmi strige demisia”. Dan Alexa, după un nou eşec la Botoşani: ”Am venit cu intenţii bune”

Etapa trecută a ameninţat, iar fanii nu au uitat. ”E normal să îmi strige demisia”. Dan Alexa, după un nou eşec la Botoşani: ”Am venit cu intenţii bune”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Dan Alexa (44 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut cu U Cluj, pe parcursul căruia suporterii i-au cerut demisia.

FC Botoşani a pierdut fără drept de apel partida cu U Cluj, scor 0-3, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dominat fără probleme partida de la Botoşani, un meci în care nu s-a arătat nici un cartonaş galben. 

Dan Nistor a deschis scorul în minutul 9, iar în minutul 21 acelaşi Nistor a oferit pasa pentru reuşita de 2-0 a lui Valentin Gheorghe. 

Andrei Miron a închis tabela, în minutul 57 şi clujenii s-au impus cu 3-0 şi bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere.

În timp ce FC Botoşani rămâne fără victorie în această stagiune, din care au trecut deja 14 etape.

Dan Alexa: ”Problema principală este că luăm goluri prea uşor şi aici nu ţine doar de un jucător”

La finalul meciului, Dan Alexa a dezvăluit când va pleca de la conducerea tehnică a botoşănenilor. ”Chirurgului” i s-a scandat demisia din tribune, una la care s-a gândit după eşecul cu Sepsi.

”Este foarte greu să joci împotriva unei echipe ca Universitatea Cluj. La prima situaţie am primit gol. Problema principală este că luăm goluri prea uşor şi aici nu ţine doar de un jucător.

Sunt mai mulţi factori. U Cluj e o echipă care are posesie, are control. Îmi pare rău că nu reuşim să fim mai pragmatici, mai concreţi şi mai realişti pe faza de apărare.

(n.r. suporterii i-au cerut demisia) E normal, e un lucru normal. Am venit cu toate intenţiile mele bune. M-am simţit foarte bine, mă simt foarte bine la Botoşani, e normal să îmi strige demisia.

Ne-au lipsit şase jucători care au fost titulari în echipa noastră. Nu i-am avut. Singura parte bună este că sunt foarte multe jocuri. Trebuie trasă linia foarte serios, trebuie făcută o analiză. Când nu câştigi deloc, nu cred că e întâmplător.

(n.r. despre posibila plecare de la FC Botoşani) Când vrea domnul Iftime, trebuie să îmi comunice… Doar dacă îmi dă de înţeles, plec. Nu se pune problema. Astăzi am arătat rău la nivel de lot, am avut foarte mulţi jucători U21 pe bancă.

Urmează un meci de cupă la Alexandria, e un meci de moral şi sper să arătăm altfel”, a declarat Dan Alexa, la flash-interviul de după meci.

În clasament, FC Botoşani rămâne lanterna roşie a Superligii, cu 6 puncte şi fără victorie în acest sezon.

Afla mai multe despre: botosanidan alexasuperliga 

viewscnt
Articole similare