Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta a schimbat-o Dan Nistor pe Universitatea Craiova cu cea din Cluj: ”A început să prindă aşa aer de lider. S-a pus problema pentru ce a jucat” | EXCLUSIV

De asta a schimbat-o Dan Nistor pe Universitatea Craiova cu cea din Cluj: ”A început să prindă aşa aer de lider. S-a pus problema pentru ce a jucat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dan Nistor (35 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Superliga României. Mijlocaşul central al celor de la U Cluj se află la cel mai bun sezon al său, iar atât statisticile, cât şi prestaţiile sale o confirmă.

U Cluj a câştigat fără emoţii partida de pe terenul ultimei clasate din Superligă, FC Botoşani, scor 3-0, în etapa a 14-a.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dominat fără probleme meciul de la Botoşani, unul în care Dan Nistor a fost one-man-show.

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a deschis scorul în minutul 9, cu o execuţie extrem de rafinată, una care se vede foarte rar pe stadioanele din România.

De altfel, Dan Nistor a făcut şi faza celui de-al doilea gol, înscris în minutul 21.

După ce a trecut în bandă de un adversar direct, acesta i-a centrat ideal, pe jos, lui Vali Gheorghe, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Ultima reuşită a partidei a purtat semnătura lui Andrei Miron, în minutul 57, fundaşul central înscriind împotriva fostei sale echipe.

Sorin Cârţu: ”În al treilea an s-a pus problema pentru ce a jucat în al doilea an”

La finalul meciului de la Botoşani, Sorin Cârţu a fost invitat pentru prima dată în studioul Orange Sport şi a vorbit printre altele şi despre Dan Nistor.

Cei doi au colaborat la Universitatea Craiova: primul, din postură de preşedinte al clubului, iar cel din urmă, ca jucător al echipei.

”Să spun ceva. Nistor, când a venit la noi, în primul an a jucat foarte bine. După, în anul doi a început să prindă aşa aer de lider, a avut meciurile mai... Pe doi ani a avut contract, cu posibilitate de prelungire.

În al treilea an s-a pus problema pentru ce a jucat în al doilea an şi începuse să nu mai prindă la lume, aşa. Mereu veneau reproşuri şi din tribună. N-a mai fost cel din primul an.

Nu ştiu ce caracter este, că n-am stat în vestiar cu el. Era bine crescut, nu avea fiţe”, a declarat Cârţu, la Orange Sport.

În clasament, U Cluj se află pe locul 8, cu 19 puncte, FC Botoşani rămâne lanterna roşie a Superligii, cu 6 puncte şi fără victorie în acest sezon, iar Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: u clujsorin cartudan alexa 

viewscnt
Articole similare