Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat din nou superb în Arabia Saudită! Execuţia marcă înregistrată cu care l-a învins pe portar

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat din nou superb în Arabia Saudită! Execuţia marcă înregistrată cu care l-a învins pe portar
Comentarii

Nicolae Stanciu (30 de ani) a reuşit al treilea gol pentru Damac, în opt partide jucate pentru echipa antrenată de Cosmin Contra.

Nicolae Stanciu a marcat din nou superb sub privirea lui Cosmin Contra

După plecarea din China, unde a devenit campion, Nicolae Stanciu a avut impact şi în Arabia Saudită, unde a ajuns în schimbul a 2.5 milioane de euro, în acest sezon. Cosmin Contra i-a convins pe şeici să plătească suma importantă, iar tricolorul n-a dezamăgit până în acest moment. 

În opt apariţii la Damac, Nicolae Stanciu a reuşit trei goluri şi trei pase decisive, iar ultimul gol a venit în King Cup. 

În deplasare cu Al Khaleej, din optimile de finală ale cupei, Damac a fost condusă încă din minutul 27, atunci când Jung Woo-Young a deschis scorul. 

Însă, gazdele nu au fost la conducere pentru mult timp, întrucât Nicolae Stanciu a ieşit la rampă. 

Mijlocaşul român şi-a asumat responsabilitatea unei lovituri libere din care l-a învins pe portarul lui Al Khaleej, prin execuţia pe care şi-a perfecţionat-o în ultimii ani. 

 

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu damacnicolae stanciu gol arabia saudita 

viewscnt
Articole similare