Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF l-a convins să joace pentru România. Stoichiţă: ”Este jucător la Bayern Munchen”

FRF l-a convins să joace pentru România. Stoichiţă: ”Este jucător la Bayern Munchen”

Echipa națională

Comentarii

Un fundaş central român legitimat la una dintre echipele celor de la Bayern Munchen a fost convins de FRF să reprezinte culorile României la nivel internaţional.

Naţionala României este aproape de calificarea la EURO 2024 din Germania şi ar fi prima prezenţă la un turneu final de la ediţia Franţa 2016.

Tot din Germania poate veni şi următorul mare talent al fotbalului românesc. Este vorba despre un anume Rareş Canea.

FRF l-a convins pe jucătorul lui Bayern să joace pentru România

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit că FRF a luat legătura cu acesta şi l-a convins să reprezinte culorile României la nivel internaţional.

În vârstă de 19 ani, Rareş Canea este un fundaş central născut la Mangalia, judeţul Constanţa, iar în prezent este legitimat la echipa secundă a celor de la Bayern Munchen.

În trecut, Canea a avut prezenţe la selecţionatele U16 şi U17 ale Germaniei, la cea din urmă fiind chiar şi căpitan.

Rareş Canea este cotat la 100.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, iar în vara acestui an a fost promovat la echipa a doua a gigantului bavarez.

“Este vorba de un jucător de la Bayern Munchen care se numeşte Canea, român, a fost căpitanul naţionalei Germaniei la U-17.

A avut o accidentare la genunchi şi în timpul recuperării l-am invitat la Federaţie pe el şi pe tatăl lui şi i-am rugat să joace pentru România. Pentru că sunt români din Mangalia.

El fiind la Bayern Munchen, iar să fii căpitanul naţionalei U-17 a Germaniei nu este puţin lucru. Vine după o intervenţie chirurgicală. Rareş Canea îl cheamă. 

Joacă de mult timp la Bayern Munchen. Nu s-a născut în Germania, este din Mangalia. Am avut nişte discuţii cu el, aşa ne-a spus, că sunt şanse mari să joace pentru noi. 

Sunt foarte mulţi jucători interesanţi. I-am găsit şi prin America, prin Canada. Este foarte greu să îi aduci la echipa naţională, pentru că au nevoie de cel puţin o zi de acomodare la fusul orar de aici”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform Fanatik.

Recent, Rareş Canea a fost convocat preliminar de Costin Curelea la România U20 chiar împotriva naţionalei similare a Germaniei.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalafrfmihai stoichitarares canea 

viewscnt
Articole similare