Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa şi-a anunţat decizia finală azi într-o conferinţă de presă, după discuţia cu Valeriu Iftime! "E un sentiment nasol cu care n-am fost obişnuit"

Dan Alexa şi-a anunţat decizia finală azi într-o conferinţă de presă, după discuţia cu Valeriu Iftime! "E un sentiment nasol cu care n-am fost obişnuit"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Dan Alexa, a anunţat decizia luată împreună cu conducerea în privinţa băncii tehnice, după ce a anunţat că se gândeşte să demisioneze, la finalul înfrângerii cu Sepsi, din etapa 13 a Superligii.

Dan Alexa a revenit la câteva zile după ce a transmis că se gândeşte să demisioneze. Decizia finală luată împreună cu Valeriu Iftime

În meciul recent din Superliga, FC Botoşani a pierdut cu 5-2 în faţa lui Sepsi, iar Dan Alexa şi-a anunţat intenţia de a pleca, imediat după partida de la Sfântu Gheorghe. 

FC Botoşani este ultima în Superliga, fără victorie după 13 etape, cu doar şase puncte acumulate, cu trei înfrângeri consecutive în ultimele etape. 

Luni, de la 17:30, FC Botoşani o primeşte acasă pe U Cluj, în drecit pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Dan Alexa a anunţat că va continua pe banca echipei din Moldova, după o discuţie decisivă cu Valeriu Iftime. 

Se pare că antrenorul a fost convins să rămână de afacerist, iar "Chirurgul" a redat starea echipei ţintuite în subsolul Superligii. 

"E un moment dificil pentru mine ca antrenor, dar suntem obligaţi toţi să nu capitulăm, să schimbăm nişte lucruri care ne-au făcut să pierdem meciuri. 

Am vorbit cu domnul Iftime, chiar aşa a fost. Nu-mi place când echipele mele capitulează, e cea mai mare dezamăgire. Din păcate, s-a întâmplat cu Sepsi şi Craiova, unde am arătat foarte rău. Am avut o discuţie cu domnul Iftime, pe care-l apreciez foarte mult, şi am decis să continuăm. Fac tot ce depinde de mine să scoatem echipa asta din situaţia care este, cu toate cunoştinţele mele despre fotbal şi de viaţă. Nu-mi place să vin la stadion şi tot timpul să pierd, e un sentiment nasol cu care n-am fost obişnuit.

Pe jucători îi văd apăsaţi, nu e confortabil că n-au câştigat de mult timp, psihic nu sunt foarte bine, din cauza rezultatelor", a declarat Dan Alexa, în conferinţa de presă. 

Dan Alexa vrea să salveze echipa de la retrogradarea în Liga 2

"Eu chiar vreau să mă lupt, să nu retrogradăm, e anul în care nu trebuie să retrogradăm, iar echipa trebuie întărită, e clar. 

Căderile din joc... Noi nu cădem fizic treptat, ci deodată, iar asta e din cauza psihică. Am preteneţii de la jucătorii cu maturitate, experienţă, ei trebui să-şi asume nişte lucruri. Liderii vestiarului să ridice echipa, Pius, Benzar, Ţigănaşu, Florescu, Şeroni, doar că pentru unii a venit momentul să fie lideri şi să-şi asume meciul din teren", a mai spus antrenorul lui FC Botoşani, Dan Alexa. 

Afla mai multe despre: dan alexavaleriu iftimeantrenor fc botosanifc botosani superliga 

viewscnt
Articole similare