Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unui patron din Superliga i-a surâs ideea de a investi la CSA Steaua: "Mă aliez cu domnul Piţurcă! Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are răutăţi de astea"

Unui patron din Superliga i-a surâs ideea de a investi la CSA Steaua: "Mă aliez cu domnul Piţurcă! Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are răutăţi de astea"

Steaua

Comentarii

Anunţul făcut de Victor Piţurcă privind Steaua Bucureşti a atras primii curioşi. Fostul selecţioner a anunţat că şi-ar dori ca gloriile roş-albaştrilor să se implice pentru a prelua echipa, totul cu ajutorul unor afacerişti, iar un patron din Superliga a oferit o reacţie în acest sens.

"Steaua nu a murit". Un patron din Superliga a recunoscut că s-ar implica în proiectul gândit de Victor Piţurcă la CSA

Steaua Bucureşti a ratat încă un sezon, din cauză că nu se poate afilia la LPF şi astfel promova în Superliga. Pentru a remedia situaţia, Victor Piţurcă s-a gândit că împreună cu alţi investitori s-ar putea implica la Steaua, clubul său de suflet, şi astfel să pună capăt chinului din Liga 2. 

Un prim răspuns a venit chiar din partea unui patron din Superliga. Valeriu Iftime a recunocut că ar fi încântat de această idee, dar că nu ar putea face acest pas.

Nici măcar afacerile pe care le-a făcut cu Gigi Becali de-a lungul anilor nu i-ar schimba părerea despre alianţa cu Victor Piţurcă, aşa cum a numit-o afaceristul de la FC Botoşani. De altfel, Valeriu Iftime a recunoscut că este stelist, dar pentru moment îşi va ţine în frâu dorinţa de a face pasul în Ghencea. 

”E, na, Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Piţurcă poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat. Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, aşa că… Nu ştiu dacă m-aş duce mâine, dar…

Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăţi din astea. Dânsul e un om bun. Mă preţuieşte şi mai tare pentru că dânsul ţine la acest nume Steaua, fie el FCSB sau CSA. La Steaua m-aş duce investitor, dar nu mă duc, dar m-aş duce”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik

Cucerit de Rapid, Valeriu Iftime s-ar duce cu sufletul deschis şi la Rapid

Valeriu Iftime are o situaţie dramatică la FC Botoşani, iar echipa ar vrea să o mute la Suceava. În trecut, patronul care a făcut eforturi mari la echipa din Moldova a recunoscut că este atras şi de Rapid. 

"S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum. 

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii", spunea Valeriu Iftime la Sport Total FM. 

Afla mai multe despre: csa steaua bucurestivictor piturcavaleriu iftimeinvestitori steaua 

viewscnt
Articole similare