Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat când Gigi Becali a dorit să preia Steaua: "Generalii nu au fost de acord"

Victor Piţurcă a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat când Gigi Becali a dorit să preia Steaua: "Generalii nu au fost de acord"

Steaua

Comentarii

Fostul fotbalist al Stelei Bucureşti, Victor Piţurcă, a vorbit despre momentul în care Gigi Becali a vrut să preia echipa, de la AFC Steaua.

Victor Piţurcă l-a contrazis pe Gigi Becali! Ce a spus despre momentul preluării Stelei

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017. 

Victor Piţurcă a ridicat din umeri în privinţa perioadei care aparţine AFC Steaua, iar în schimb a susţinut că generalii nu au fost de acord ca Gigi Becali să preia echipa de la asociaţie, contrar celor declarate de actualul finanţator al FCSB. 

"Nu înţeleg de ce nu vrea să se facă lumină odată în tot ce a însemnat trecerea clubului Steaua la Gigi Becali. Gigi Becali tot spune că au semnat nu ştiu câţi generali. Sunt şi eu curios dacă a semnat vreun general trecerea echipei de partea lui.

Eu nu cred! Eu am participat la Adunarea Generală şi generalii nu au fost de acord cu sugestia domnului Gigi Becali. El a făcut altă Adunare Generală, fără generali, cu alţi oameni, care au semnat şi a trecut echipa de partea lui. Iată că în timp s-a demonstrat că de fapt nu este Steaua", a declarat Victor Piţurcă, potrivit Sport.ro

De asemenea, fostul selecţioer a blamat MApN pentru situaţia în care se află acum Steaua, în Liga 2, unde are cel mai slab sezon de când a promovat în eşalonul secund. 

"Nu e vorba de luptat. Noi am fost tot timpul fideli Stelei Armatei, suntem şi vom fi cu tot timpul, dar văd că nu se face niciun efort din partea Ministerului ca această echipă să poată să promoveze, să ajungă acolo unde îi e locul. Asta ne dezamăgeşte foarte tare.

Dacă nu promovează, ce înseamnă? Uite, eu aş vrea să merg la stadion, dar ce să văd? Meciuri amicale? Pentru Steaua sunt meciuri amicale, luptă în teren să nu retrogradeze pentru că de promovat nu poate", a adăugat Victor Piţurcă pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: victor piturcagigi becalifcsb steaua 

viewscnt
Articole similare