Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FRF, cerinţă de urgenţă către UEFA! Burleanu&Co. au luat atitudine după decizia Israelului

ULTIMA ORĂ | FRF, cerinţă de urgenţă către UEFA! Burleanu&Co. au luat atitudine după decizia Israelului

Echipa națională

Comentarii

Conflictul armat Israel-Hamas, izbunict în urmă cu câteva săptămâni, a obligat federaţia din Israel să mute meciurile pe care "Ţara Sfântă" le mai avea de disputat pe teren propriu pe un teren neutru. Se pare că alegerea israelienilor i-a făcut pe şefii FRF să aibă o cerinţă specială către UEFA.

Israelul a înştiinţat UEFA cu privire la locul ales pentru disputarea meciurilor considerate pe teren propriu. Ungaria este destinaţia aleasă de federalii din Israel, după ce s-a speculat că aceste partide s-ar putea disputa în Cipru.

FRF, cerinţă către UEFA după ce a aflat unde vrea Israel să joace meciul din preliminariile EURO 2024

Cum România a jucat în Ungaria, la Budapesta, şi meciul cu Belarus din grupa de calificare la EURO 2024 (0-0), Federaţia Română de Fotbal a avut o cerinţă către UEFA. Potrivit sport.ro, FRF a transmis UEFA că nu vrea să mai joace pe stadionul lui Ujpest, unde suprafaţa de joc a fost una execrabilă la remiza cu Belarus.

Mai mult, se pare că forul consud de Răzvan Burleanu şi-a exprimat dorinţa ca meciul să se dispute pe un stadion cu un gazon bun, mai scrie sursa citată. Cel mai probabil, meciul Israel - România se va disputa tot la Budapesta, rămâne de văzut pe ce arenă.

Federaţia Israeliană de Fotbal a înştiinţat UEFA că vrea să joace în Ungaria

Moshe Zuares, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Israel, a anunţat că a înştiinţat UEFA că Israelul îşi doreşte să joace meciurile considerate pe teren propriu în Ungaria, nu în Cipru, aşa cum se specula iniţial. Rămâne de văzut, însă, dacă vor avea acces şi fani în tribune.

„Am anunţat oficial la UEFA locul şi stadionul. Posibilitatea să jucăm cu public se va discuta în zilele următoare”, a declarat Shino Zuaretz, preşedintele federaţiei israeliene, conform gsp.ro.

Programul Israelului în preliminariile EURO 2024:

  • 12 noiembrie, ora 21:45: Kosovo - Israel (Priştina)
  • 15 noiembrie, ora 21:45: Israel - Elveţia (Ungaria)
  • 18 noiembrie, ora 21:45: Israel - România (Ungaria)
  • 21 noiembrie, ora 21:45: Andorra - Israel (Andorra)

Afla mai multe despre: frfcerintauefaeuro 2024preliminariiisrael 

viewscnt
Articole similare