Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Ilie, despre greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: ”Dacă tot vrei să iei campionatul”

Adi Ilie, despre greşeală făcută de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: ”Dacă tot vrei să iei campionatul”
Comentarii

Universitatea Craiova se află într-o criză profundă. Eşecul categoric de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti (1-3) a inflamat spiritele în Bănie.

Universitatea Craiova se află într-un nou punct critic. Evoluţia şi rezultatul din meciul cu Petrolul, disputat pe ”Oblemenco”, au stârnit primele reacţii în rândul suporterilor olteni. 

Adi Ilie, fostul mare jucător, a vorbit despre situaţia oltenilor. ”Cobra” e de părere că Mihai Rotaru a greşit în legătură cu Reghecampf, căruia trebuia să-i treacă în contract o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro tocmai pentru a evita situaţii în care antrenorul să plece afară.

”Îl dai afară pe Neagoe şi îl aduci pe Reghecampf. Pune-i o clauză de 300.000 de euro, dar să plece la sfârşitul campionatului că eu de-asta te-am adus, nu?

Pune-i 3 milioane dacă tot vrei să pleci în timpul campionatului şi când se termină campionatul pune-i 200.000, dar hai să ne atingem obiectivul pe care îl vrem. Din câte ştiu eu vor să câştige campionatul. Că dacă vor să se bată la retrogradare nu e problemă”, a spus Adi Ilie, la Fanatik.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ratat ocazia de a urca pe locul trei în clasament. De partea cealaltă, Petrolul a urcat pe şase, ultimul loc ce asigură calificarea în playoff.

Etapa următoare, Universitatea Craiova se deplasează la Bucureşti, pentru meciul cu Rapid, în timp ce Petrolul va primi vizita vicecampioanei FCSB.

Afla mai multe despre: adi ilieuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare